Czy tak trudno poczytać , sprawdzić info itd.. Zapowiedzi premier , status i potencjału danych produktów ? Wszystko jak wół napisane a ludzie nakarmieni durnymi informacjami wymieniają się bez weryfikacji i powtarzają w kółko głupoty !!!! Szkoda słów i czasu na tym forum.
Nie denerwuj się tylko przygotuj na cenę 2 zł . To zawsze była spółka spekulacyjna nie inwestycyjna . Inwestycyjna będzie gdy zrobi grę na której będzie zarabiać, na razie takowej na horyzoncie nie widać.
Tzn że jest neutralnie przyjęty więc całkiem spoko. Skoro na GS będą to może być odbicie więc znów działa kupuj z 2 z przodu sprzedawaj powyżej 4 zeta spekulacja jedziemy
zenek nam doradza w sprawie akcji varsav a niedawno pisal- "a śmieciowych akcji nie kupuję. mam TEN od 70 zł i ciecha po 31. Wystarczy." To faktycznie nasz zenek,troche inny ale nasz
Żeby na stałem spółka opuściła przedział 4-5 zł musiałaby zrobić to czego jeszcze nie potrafi, wtedy każdy spekulant zmieni przedział na którym gra Varsav. Myślę że to nam nie grozi do końca roku. Optymistycznie będzie wyznaczenie nowego szczytu ok 6 zł i powrót na 4 zł tak bym to widział.
wystarczy ze dostana dofinansowanie 5mln. nie musi nic robic. Imo. ps. w Raporcie jest info o Tym ze dofinansowanie ma byc jeszcze w sierpniu. zobaczymy .pozdr.