• Tak jak napisałem. Autor: ~Alan [37.47.151.*]
    Kierunek jasno nakreślony. Swoją drogą stabilnie na północ.
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~pozdro [83.9.215.*]
    chciałem podziekowac tym co wczoraj kupili akcje myslałem ze te kilka akcji bede miesiac sprzedawał a tu cyk i udało sie :-) dwa miechy i zysk skasowany życze wam byscie cokolwiek zarobili jeszcze -może dojdzie do 28 zł ale ja w to watpię- ja powróce tu przy 18 zł-19 zł :-)
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~xtb [31.60.89.*]
    Dobry jesteś, wyrolowales wszystkich, nawet Austriacy płacili więcej w wezwaniu a tu cyk wstrzeliłes się w tani zakup.Bravo.
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~pozdro [83.9.215.*]
    niestety życie nie jest tak rózowe :-)) kiedys kupiłem tego syfa chyba po 45 do 50 zł spadało to do chyba 9 zł wyszło tak ze po usrednieniu mialem tego full ze srednia chyba ze 22zl bodajze - nie całe dwa lata temu udało mi sie pozbyc akcji w przedziale 30-36 zł miałem niby zysk po chyba 10 -ciu albo i wiecej latach trzymania od tamtej pory kupuje tylko wtedy gdy spada ponizej 20 zł a - przy 24 zł robie sie czujny i jak nie widze przyszlosci sprzedaje co do tej spólki mam juz twardą zasade drugi raz nie wtopie na 10 lat :-) chyba?
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~xtb [31.60.89.*]
    Piękna laurkę wystawiasz Zarządowi, po przeczytaniu we myślę, że kupujący na pewno skutecznie się zniechęcą do zakupu.
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~ren [31.183.210.*]
    Chwila radości dla Alana już była teraz miesiące szarej rzeczywistości czyli stagnacja i spadek aż do następnej dywidendy.
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~xtb [46.134.64.*]
    Ropczyce są i chcą być w przyszłości spółka dywidendową, przy aktualnej cenie po zetówce na rok jest fajna alternatywą do lokaty
    Może nie ma tu szału zakupów, jednak to też jest dużym plusem że walor nie jest zaleszczony, szkoda tylko, że nie chce spaść poniżej 19 PLN plus dywidenda
    Austriacki udziałowiec proponował swego czasu 27 PLN za akcję, czy będzie jeszcze tyleż? Nie wiem jednak obawiam się że gdy to nastąpi nie zdążę zakupić tyle ile bym chciał
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~Alan [83.20.209.*]
    Jeśli Reniu kupi się po 11 zł i nawet w takich czasach zainkasuje dywidendę to czekanie nic nie kosztuje.
  • Re: Tak jak napisałem. Autor: ~pozdro [95.49.137.*]
    Dnia 2020-08-13 o godz. 14:15 ~xtb napisał(a):
    > Piękna laurkę wystawiasz Zarządowi, po przeczytaniu we myślę, że kupujący na pewno skutecznie się zniechęcą do zakupu.

no niestety zarząd jest jaki jest - dlatego kurs akcji spadl kiedys chyba z ok 80 zł na 8 zł w zeszłym roku tez akcjonariuszy oszukali efekt?- zjazd z ok 36 na 18 zł
[x]
ROPCZYCE 1,31% 23,20 2025-09-23 16:22:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.