• Kolejne info Autor: ~xxx [95.171.114.*]
    link

Przygłupa od prokuratur i aresztów uprasza się o nie komentowanie.
  • Re: Kolejne info Autor: ~Areszt [31.182.132.*]
    Emeryturka jeszcze te czerwone łapki widzisz
    Emeryturka zamknij oczy i jak jeszcze widzisz czerwone łapki to ustal termin badania gastro hotelami bo ewidentnie coś ci dolega musisz się badać sukcesywnie aż znajdą o co się rozchodzi
  • Re: Kolejne info Autor: krosno2020 [77.114.50.*]
    A ja widzę, że 1.20 przyciąga jak magnes, ale co dalej, to nie ma proroka.
  • Re: Kolejne info Autor: ~jjj [77.254.243.*]
    <Krosno> w głowie Ci się pomieszało od tych korekt. Zacznij myśleć i pisać optymistycznie.Przecież wiesz, że tutaj będą wzrosty cen.
    Wszędzie będą wzrosty, tylko nikt nie wie kiedy, a jest jak jest, w głowie się nie pomieszało, tylko obserwuję kurs i piszę to co widzę. Dojdzie do dna, podczas tej korekty, to się sporo dokupi i zabawa trwa. Dojdą dobre wyniki /w co wierzę, inaczej bym nie posiadał pakietu/, to i kurs zmieni kierunek na północny, na co wszyscy liczymy, a optymizm, czy pesymizm, nie ma znaczenia dla kursu /to jest tylko Nasz stan ducha/.
    Do prokuratury policji i KNF kiedy tych dwóch złodziei zostanie zatrzymanych
    A na razie schodzi bez emocji, coraz niżej /zaczynam mieć wątpliwości czy 1.20 wytrzyma/.
  • Re: Kolejne info Autor: ~Krzyś [188.147.103.*]
    Kiedy Padalec RUSZY
    Wtedy, jak nikt się nie będzie spodziewał, ale warunek, że kapitał spekulacyjny to uczyni, ale nie widzę podstaw do takiego ruchu.
  • Re: Kolejne info Autor: ~Kataran [37.248.249.*]
    Podstawą będą wyniki albo pozytywne plany opowiedziane na walnym. Innych powodów nie ma
  • Re: Kolejne info Autor: ~Rozsutec [37.47.133.*]
    Widzę, że krosno sprzedał jakiś czas temu kiedy na parę dni poszło na 1,6, bo jak był z papierem na minusie to codziennie, kilka razy dziennie opowiadał na forum jaka to perspektywiczna spółka:) a teraz co zamierza krosno? Naganiać na spadki i kupić w okolicy 1 zł. A potem znów będzie pisał o bajecznych perspektywach....
    Owszem sprzedałem, ale nadwyżkę ponad pakiet podstawowy, który był zaplanowany i kupiony. Gdy dokupowałem "na czerwono" nie jeden mi pukał w głowę. Celem chyba na GPW jest zysk i go zrealizowałem. Obecnie, gdy jest dobra cena, też delikatnie kupuję. Już w marcu przez 2 m-ce kupowałem i też sprzedałem, ze śr.około 1.65 /szczyt 2.10/ i co uważasz że żle dbam o swój portfel ? Chyba nie działam przeciw sobie /pakiet posiadany śr. 0.51/, tak że pragnę Cię uświadomić, że jeszcze w tym roku nigdy nie byłem na minusie, tylko rzetelnie opisuję rzeczywistość
  • Re: Kolejne info Autor: ~Nowy [5.172.239.*]
    Ktoś Cię pochwalił a ty od razu mistrz! Cienki Bolku!
    Zazdrościsz wiedzy i doświadczenia, że zachowujesz się jak dzieciak, a epitety kieruj w innym kierunku, ja z Tobą nie wymieniam spostrzeżeń i na przyszłość przynajmniej dochowaj kultury słowa.
[x]
HERKULES -6,14% 1,38 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.