• No chłopaki Autor: ~grey [78.8.20.*]
    Cóż , prawdopodobnie na zakończenie będzie to co wczoraj.
    ps.
    kto to sprzedaje po takiej cenie
  • Re: No chłopaki Autor: ~sss [78.88.27.*]
    może ktoś realizuje zysk lub tnie straty
  • Re: No chłopaki Autor: ~grey [78.8.20.*]
    jakie zyski , kto ten armagedon przetrzymał, oprócz mnie i kilku niewielu mi podobnych.
    ps.
    a nie wiadomo , czy to już koniec.
  • Re: No chłopaki Autor: ~sim [37.248.208.*]
    tu juz tylko realizacja zysku opuszcza do 12-14 podbija na 21-23 ubiora innych i dalej schemat znany pisalem w zeszlym tygodniu to mnie wyzywali
    OK.Chociaż nie wiadomo co się jutro wydarzy ,(a może być różnie) , to ewentualnie wygrałeś bitwę, a nie wojnę, wojna trwa.
    grey bez emocji brali nisko i tu nie bedzie szalu zobacz ilu ubrali na wysokich poziomach a poza tym za duzo tlumaczenia jestes tyle lat na gieldzie to wiesz o co chodzi
    ile ktoś brał nisko, a ile zostało wysypane przez te parę dni, coś tu nie gra .Mówią płock ,ale żel mógł by to samo zrobić na swoich śmieciach( patrz damf, vel flay).Jedno jest pewne ,przed up, kurs tej spółki był zaniżony.
  • Re: No chłopaki Autor: ~Roman [188.147.96.*]
    Na swoich kolego nie moze bo parowka spalony..lepiej to zrobic pod szyldem tomalkiewicza..zauwaz ze wezmie z 10 slupow z komputerami i podbijaja papier a prokurator juz mu nie patrzy na rece...po to byla rejestracja w estoni
    Jesli jutro spadnie na 15 to tak jak pisalem moim zdaniem bedzie ale wrozka na gieldzie nikt nie jest a wiec czas pokaze
    jeśli jutro spadnie ,na 0,16 ,0,17 , to jesteśmy tylko pionkami w grze.
    Z dużą kasą ,a raczej bardzo dużą ,możesz zrobić wszystko.
  • Re: No chłopaki Autor: ~Bang [31.0.41.*]
    0.20 tu ladnie pasuje na odbicie.
  • Re: No chłopaki Autor: ~Tak [194.53.114.*]
    Problem jest z wynikami bo jesli będą kiebskie to mamy przerabane przez tego wirusa były odwolane komunie dlugi czas wesela i inne imprezy okolicznościowe a tam idzie najwięcej grawerow i prezentów martwią mnie tak duże spadki przed samymi wynikami trzymam palec na klawiszu zatwierdz.
  • Re: No chłopaki Autor: ~haha [5.90.248.*]
    Kiebsko ci idzie naganianie pod wieloma nickami hahaha
    CHŁOPAKI , chwilowe uspokojenie ,co dalej.
    ps.
    aha, nie chce wyjść na mądralę , ale czemu tak kiePsko piszecie po polskiemu, pozdrawiam.
  • Re: No chłopaki Autor: ~Apis [31.2.93.*]
    Akcje to nie drzewa i nie rosną do nieba to co jutro będzie weselisko czy stypa bo mam trochę grosza nie ukrywam odkupie po 15 gr na ta chwile byłem nieobecny bo mocno zaangazowany laurenpes mocno się tam napocilem przez dwa dni czas wracać na perełkę hehe
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-14 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.