grey bez emocji brali nisko i tu nie bedzie szalu zobacz ilu ubrali na wysokich poziomach a poza tym za duzo tlumaczenia jestes tyle lat na gieldzie to wiesz o co chodzi
ile ktoś brał nisko, a ile zostało wysypane przez te parę dni, coś tu nie gra .Mówią płock ,ale żel mógł by to samo zrobić na swoich śmieciach( patrz damf, vel flay).Jedno jest pewne ,przed up, kurs tej spółki był zaniżony.
Na swoich kolego nie moze bo parowka spalony..lepiej to zrobic pod szyldem tomalkiewicza..zauwaz ze wezmie z 10 slupow z komputerami i podbijaja papier a prokurator juz mu nie patrzy na rece...po to byla rejestracja w estoni
Problem jest z wynikami bo jesli będą kiebskie to mamy przerabane przez tego wirusa były odwolane komunie dlugi czas wesela i inne imprezy okolicznościowe a tam idzie najwięcej grawerow i prezentów martwią mnie tak duże spadki przed samymi wynikami trzymam palec na klawiszu zatwierdz.
Akcje to nie drzewa i nie rosną do nieba to co jutro będzie weselisko czy stypa bo mam trochę grosza nie ukrywam odkupie po 15 gr na ta chwile byłem nieobecny bo mocno zaangazowany laurenpes mocno się tam napocilem przez dwa dni czas wracać na perełkę hehe