I pisze to kiep, gdzie gra jest od 40 min. Wiemy, że to gra niszowa. Ale spokojnie. Grunt, że kolega zadowolony. Pytanie po ile chce kupić pod nemesis?
Po pierwsze to nieaktualne miejsce - wystarczy przeskrolować mniej więcej po drugie widać że jeszcze się nie odświeżył Steam global.:) po 3 c'mon ta gierka jak się sprzeda 100k w rok to będzie sukces. 4 Nemesis 5 Nemesis i nasza obecna kapitalizacja:)
A co mnie obchodzi CRJ (PS.Tego nikt nie wie za ile kupiłeś, a za ile sprzedałeś. Net wszystko przyjmie.) Jesteśmy na OVID. Jeżeli teraz skupujesz, by za rok "zobaczyć" co będzie, to wniosek jest prosty. Rok kisisz papier
Inbox spoko, wszystko rozumiem, kupowanie towaru na rok to serio nie jest kiszenie:) każda osoba co kupuje na longa ''kisi'' papier? Nie wiedziałeś nawet że Meta to nie pierwszy projekt Ovida a będziesz w dyskusje wchodzić? Z takim researchem kupujesz spółkę? Radzę to pogłębić nim się wypowiadasz, ja na Meta nie liczę a 93 miejsce.. cóż myślałem, że tak wysoka wgl nie wejdzie jeżeli mam być szczery.. zwłaszcza że to idzie na wszystkie platformy na raz.
To rozumiem frustrację... skoro wisisz po 7 itd. Brać to po prawie 80 mln kap no cóż.. To trochę inna rozmowa niż brać ok 50 mln kap. 50 mln kap to spółka jest warta mając Nemesis w przyszłym roku i drugi produkt nie zarabiając ani grosza z Meta. Powodzenia.
Nie no to po 70 mln to trochę inna rozmowa niż spółka po 40-50 mln. 40-50 mln to nie uwzględnia to po prostu Nemesis w przyszłym roku i jakaś tam minimalna sprzedaż Meta. Interkosmos 2 to kolejna wisienka na torcie. Ale 70 mln to już inna bajka. Oczywiście są inne atrakcyjne inwestycje tutaj nie chcę nic rekomendować ale Ovid według mnie przy cenie poniżej 5 jest dobrze wyceniony (do przodu) Meta uznawałem i uznaję za mniejszą lub większą porażkę.
Nic nie mam do Qubica ale nie mają Nemesis gdzie zebrano 20 mln PLN w kilka dni dosłownie:) także tego. Ovid umie zrobić gry ale tutaj będą kokosy dobre za około rok - patrząc od ceny 4-5 PLN. Jak ktoś kupił powyżej 7 to cóż, sprawa mniej ciekawie wygląda.
Dnia 2020-08-12 o godz. 17:17 ~inox napisał(a): > A co mnie obchodzi CRJ (PS.Tego nikt nie wie za ile kupiłeś, a za ile sprzedałeś. Net wszystko przyjmie.) > Jesteśmy na OVID. > Jeżeli teraz skupujesz, by za rok "zobaczyć" co będzie, to wniosek jest prosty. Rok kisisz papier
To się nazywa inwestycja geniuszu. Inwestycja średnioterminowa.
O to chodzi. Tu nie trzeba patrzeć na tryday tylko to jest inwestycja na dłużej. Teraz jest za 4,00 za dwa trzy miesiące po 6 a za następne 2 3 m ce po 10 i to jest to. Oczywiście wszystko zależy od planów i strategii firmy oraz wyników finansowych w kolejnych kwartałach. Życzę Wam mega północy i zamiast pociągu z wagonami lux torpedy.