ja nie mam podstawy, by wejść na zgromadzenie i nie będę się nawet starał, ale miałbym kilka dobrych pytać do tych dwóch panów, którzy stawią się u notariusza.
Na jakiej podstawie rada nadzorcza otrzymuje regularnie absolutorium, skoro przy jej czujnym "nadzorze" spółka doszła do bankructwa?
Co z celem emisji aukcji serii G, bo co z pieniędzmi za tę emisję pokazują sprawozdania - uleciały na Cypr :)
Na którego z panów ( obecnych na walnym - będzie ich dwóch ) rachunek bankowy, została przetransferowana pożyczka PISF wysokości 1.600.000 PLN :)
Jakim cudem nie podejmując od lat żadnej działalności gospodarczej, nie zatrudniając ani jednego pracownika, nie mając stałej siedziby pod "czujnym okiem" tych baranów z nadzoru w warsiawce, opustoszała kasa spółki do dna?
Czy pojawi się w najbliższym czasie jakiś kolejny lipny komunikat cenotwórczy a'la "produkcja maseczek" :)
Czy kunicki i siciński wiedzą kim jest Jacek Ziobro i jego struktura?
Dnia 2020-08-14 o godz. 07:33 ~444 napisał(a): > Na jakiej podstawie rada nadzorcza otrzymuje regularnie absolutorium, skoro przy jej czujnym "nadzorze" spółka doszła do bankructwa? > > Co z celem emisji aukcji serii G, bo co z pieniędzmi za tę emisję pokazują sprawozdania - uleciały na Cypr :) > > Na którego z panów ( obecnych na walnym - będzie ich dwóch ) rachunek bankowy, została przetransferowana pożyczka PISF wysokości 1.600.000 PLN :) > > Jakim cudem nie podejmując od lat żadnej działalności gospodarczej, nie zatrudniając ani jednego pracownika, nie mając stałej siedziby pod "czujnym okiem" tych baranów z nadzoru w warsiawce, opustoszała kasa spółki do dna? > > Czy pojawi się w najbliższym czasie jakiś kolejny lipny komunikat cenotwórczy a'la "produkcja maseczek" :) > > Czy kunicki i siciński wiedzą kim jest Jacek Ziobro i jego struktura? >
Pomyliłem imię? Zbigniew oczywiście, bo miałem jeszcze jedno pytanie, ale to nie na forum. To były prezes, którego akcjonariusze posadzili na ławie oskarżonych.
Widzę że potrafisz skutecznie uświadomić wszystkich co się tu wyprawia od lat. To ewenement na skalę światową, drukarnia na oparach absurdu i nikt od lat z tym nic nie robi a naiwni zwabieni obietnicami zostają ogoleni do zera
Dnia 2020-08-17 o godz. 11:39 ~ff napisał(a): > Widzę że potrafisz skutecznie uświadomić wszystkich co się tu wyprawia od lat. To ewenement na skalę światową, drukarnia na oparach absurdu i nikt od lat z tym nic nie robi a naiwni zwabieni obietnicami zostają ogoleni do zera
Napisz do zarządu giełdy w powyższej sprawie, stawiając im na przykład te same pytania z pominięciem "warsiawki" oczywiście. Zobaczysz, co ci odpiszą na kredowym papierze. Będziesz znał odpowiedź.
A najlepiej omiń ten tryb i wal od razu złożyć doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na najbliższy posterunek policji.