• DECORA daje przykład Autor: ~Leśny_Dziad [188.146.34.*]
    Wyniki Ferro mogą bardzo zaskoczyć.
    Szkoda że jeszcze miesiąc czekania.
    Może dadzą jakieś szacunki wcześniej. Trochę by się odkupił zarząd.

Pozdrawiamy
  • Re: DECORA daje przykład Autor: ~bartek [165.225.206.*]
    "Poszczególne pliki JPK należy dostarczać organom podatkowym w ściśle określonym terminie. W przypadku JPK_VAT, plik wysyłać należy comiesięcznie bez wezwania, nie później niż do 25 dnia miesiąca następującego po miesiącu raportowanym."

US wiedział juz 25 lipca, my sie dowiemy 2 miesiace później :)))
    Olewka akcjonariusz totalna - podawalem jak dzialaja Kęty - szacunek przd koncem kwartalu i w ciagu miesiaca raport.

Wyniki Ferro mogą bardzo zaskoczyć. - moze i moga oby na korzyc - bo mam ograniczone zaufanie do zarzadu - ewidentnie robia miniumum wymagane, to tak jak student moglby na byc na 5 a jest na 3 tylko zeby zaliczyc i nie byc wyjumanym.
    Byloby super jakby sie pojawil jakis wlasciciel, wymiana zarzadu i spolka moze sie rozwijac

• Re: DECORA daje przykład Autor: ~Piotr [83.137.6.*]
    Dlatego Ferro/Decora to jest mój team z kategorii,, remonty" Decora daje piękny przykład. Od kilku lat daje mi min 10% dywidendy. O kursie nie wspominając...A i tak przespałem kupno Decory jak wypłacali chyba 40% dywidendy...
    podobniez w remontach siedzi sniezka ta spolka ewidentnie lewituje przy P/e = 20
    link

dlaczego nasza szkapa (ferro) nie moze przekrocyc p/e = 10???
    zarzad, ferrr nie wspiera kursu spolki - raczej go dołuje
    dodam ze akcjonariszami snieżki sa ojcowie zalozyciele ktorzy dzialaja w zarzadzie spki
    link

a w ferro w zarzadzie "golo@pce" z ogloszenia dam prace - taka róznica
    dodam rowniez ze dywidenda w sniezce juz byla w czerwcu 2020. Wlasciciel zarzadal ipodzialu zysku
    W ferro wyemancypowany zarzad ma w nosie wlascicieli bo to OFERmy i ogon (zarzad) macha psem (wlascicielem)
    porazka
[x]
FERRO -2,13% 32,10 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.