"Poszczególne pliki JPK należy dostarczać organom podatkowym w ściśle określonym terminie. W przypadku JPK_VAT, plik wysyłać należy comiesięcznie bez wezwania, nie później niż do 25 dnia miesiąca następującego po miesiącu raportowanym."
US wiedział juz 25 lipca, my sie dowiemy 2 miesiace później :))) Olewka akcjonariusz totalna - podawalem jak dzialaja Kęty - szacunek przd koncem kwartalu i w ciagu miesiaca raport.
Wyniki Ferro mogą bardzo zaskoczyć. - moze i moga oby na korzyc - bo mam ograniczone zaufanie do zarzadu - ewidentnie robia miniumum wymagane, to tak jak student moglby na byc na 5 a jest na 3 tylko zeby zaliczyc i nie byc wyjumanym. Byloby super jakby sie pojawil jakis wlasciciel, wymiana zarzadu i spolka moze sie rozwijac
Dlatego Ferro/Decora to jest mój team z kategorii,, remonty" Decora daje piękny przykład. Od kilku lat daje mi min 10% dywidendy. O kursie nie wspominając...A i tak przespałem kupno Decory jak wypłacali chyba 40% dywidendy...
dodam rowniez ze dywidenda w sniezce juz byla w czerwcu 2020. Wlasciciel zarzadal ipodzialu zysku W ferro wyemancypowany zarzad ma w nosie wlascicieli bo to OFERmy i ogon (zarzad) macha psem (wlascicielem) porazka