• Idziemy na 4.20 Autor: ~marek [185.194.227.*]
    Nic nie poradzicie leszczyki. Dotrotka to wie i ja to wiem. PA
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~SmutnyRemigiuszTajem [209.58.129.*]
    42 grosze prognozowane jeszcze w tym roku. Info o obligacjach będzie impulsem.
    Dzisiaj bardzo płytkie spadki. Chyba leszcze zaspali bo po takim fatalnym info tylko minus 6%
    marek ty nieuku do szko-ły! do szko-ły! do szko-ly!
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~marek [185.194.227.*]
    Tu jeszcze zaraz bedzie przepieknie moi drodzy, poczekajcie tylko na ugode w sprawie obligacji. Urwie sufit. Historyczne maxy pokonane bendom.
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~marek [217.173.180.*]
    Hehe, Kościółek dzielnie warujesz na forum i podszywasz się pode mnie. Przynajmniej piszesz prawdę tym razem, trochę przypadkiem bo wiem, że próbujesz nieudolnie ironizować ;) Oczywiście, że idziemy na 4.20, dzisiejsze spadki zupełnie nieuzasadnione. Podali, że w kasie jest 7 mln zł!!! Niektórzy widać nie zrozumieli tego przekazu, który oznacza że ugodę obligami mamy w kieszeni :) Na spółkach gameingowych niestety tak jest, że siedzą leszcze i latwo ich spłoszyć. Zadziałał tu właśnie ten mechanizm + trolle mają swoje 5 min. Jest okazja żeby dobrać tanio. Jak do sprzedających dotrze co zrobili, to będzie kac, ale to nie moja sprawa ;) Pozdrawiam
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~Dzidek [188.146.40.*]
    Zamiast na 4,20 idziemy bystro na 1,20 i dalej karmią drogimi papierkiem..
    Kilka dzieciaków wywaliło w panice i tyle. Widać po obrotach, że to nic poważnego. Zaraz odbije i panikującym pozostanie kac i żal, że dali się tak ordynarnie oskubać :) Tak niestety działa giełda, że ktoś musi stracić żeby inni zarobili. Udało się Wam trolle wywołać małą panikę, gratulacje hehe :)
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~Dorotka [185.245.84.*]
    Przecież to cały gaming miał ciężki poranek, na Qubic spadki były nawet dwa razy większe. A jak CD Projekt odbił, to cała reszta zgodnie podąża ku górze. Jeden kupiec tutaj i od razu byłyby górne widły.
    Dokładnie! A trolle już ogłosiły zwycięstwo, hehe ;) Poszło bardzo dobre info, myślę że przyciągnie kapitał.
  • Re: Idziemy na 4.20 Autor: ~Wykop-pl [37.19.223.*]
    Witam
[x]
VIVID -2,28% 0,64 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.