Tutaj strona Intermarum z którym łączy się ARTP .... 30 osobowy zespół ludzi.... Firma działa od 2010 roku.... Najbardziej znana gra... Space COMPANY SIMULATOR... Działają w co operacji z Allin Games i innymi firmami zajmującymi się produkowaniem gier...
Gaming sie obecnie zaczyna sypać, nie liczcie na 2 PLN Panowie i Panie. Zobaczcie, co się dzieje na lepszych spółkach od tej, a będące dalej w III lidze (np. Artgames). Tam mizeria jak diabli.
Nie nakręcajcie się, bo zrobicie sobie finansową krzywdę. Byłem tu i z sentymentu (coś tam zarobiłem) czasem zaglądam. Możecie tu zobaczyć moje wcześniejsze wpisy.
Dnia 2020-10-08 o godz. 10:44 ~takitam napisał(a): > > Zobaczcie, co się dzieje na lepszych spółkach od tej, a będące dalej w III lidze (np. Artgames). Tam mizeria jak diabli. > > You know nothing, Jon Snow.
I cisza....przed burzą....ludzie wolą inwestować ..w 4 mass, zamiast w spółki perspektywiczne.. gamingowe....tutaj połączenie z Intermarum i nowe gry na horyzoncie....ahh szkoda gadać....
Dnia 2020-10-09 o godz. 12:58 ~pytanko napisał(a): > I cisza....przed burzą....ludzie wolą inwestować ..w 4 mass, zamiast w spółki perspektywiczne.. gamingowe....tutaj połączenie z Intermarum i nowe gry na horyzoncie....ahh szkoda gadać....
Tym bardziej , że do 15.10.2020 ma być info o połączeniu....
Uważam, że do czwartku mogą być i widły.. a wtedy może być i 5 i 10 zeta..... tak uważam....Nie mnie nie zdziwi.....Intermarum 30 osobowy zespół od tworzenia gier....mają nowe projekty do ogłoszenia.....Także będzie grubo