• Szlaban? Autor: sipowiec [194.36.19.*]
    Ktoś na Lenteksie założył szlaban w postaci 22 500 akcji do sprzedaży po 9,70 i pewnie śmieje się z nas.
  • Re: Szlaban? Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Ja założyłem bo dobieram i nie chcę przepłacać, dziś zakończe na 9,60 czyli na +/- 0% zbierając na minusie
    Dziś zakończe na 9,58 i narazie mi wystarczy
  • Re: Szlaban? Autor: ~sipowiec [94.254.184.*]
    No z czego się śmiejecie ?
    Z samych siebie się śmiejecie
    Na wzrosty nie ma co liczyć, najpierw musi mocno stanieć , żeby mogło zdrożeć.
    Sprawdźcie wcześniejsze wpisy sprzed 2- 3 lat.
    Tutaj ciągle się tylko czeka na wzrosty a posiadacze akcji ltx to już jest coś na kształt sekty, której członkowie żyją w magicznym oczekiwaniu na tajemnicze wzrosty.
    Jeden drugiego namiętnie przekonuje jaka to wspaniała, spółka ( bo nie spada jak inne , ale jak inne rosną to czarna rozpacz) !!
    i co mądralo, 9,60. Nikt nie sprzeda i nie dołoży do interesu bo nie jest głupi.
  • Re: Szlaban? Autor: sipowiec [194.36.19.*]
    Boss z tym sipowiec z numerem 94.254.184 nie dyskutuj bo on jest jakiś nienormalny. Pisze byle co, pod innych podszywa się, pewnie ograniczony umysłowo. Odnośnie Twojej zapowiedzi, wszystko zgadza się. Z taką ilością akcji jaką masz, można rządzić.
  • Re: Szlaban? Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Czyli widze ze jestescie gotowi na 888.... dzwonili z KPN i tych dwóch juJków już szukaja pod biedronkami operacja JARMUŁA w toku .... NObITA i Lumpex pójda do góry jak platyna bedzie po 1200 a Adrian dostanie kask na mikołajki... czuwaj pejsa zaplataj i wsjo budjet alright...
  • Re: Szlaban? Autor: ~Kosa [83.21.214.*]
    Miales zglosic sie na badania kontrolne wez szczoteczke a kaftanik zaloza sanitariusze
    nie kłam ... w twoim loginie powinno byc ,,z'' juz to zgłaszam do KNF jutro zawieszą notowania a ciebie beda tropic w pokrzywach...
  • Re: Szlaban? Autor: ~Sipowiec [37.47.167.*]
    Jasiu powiedz panu gdzie on moze mi naskkac-on moze panu naskkac na pedzel
    dzisaj bOOs y podwoił pakieta.... od jutra rakieta...
  • Re: Szlaban? Autor: ~Sipowiec [83.21.122.*]
    Nie zalamuj rak-ten najwiekszy glab bedzie politykiem
[x]
LENTEX -1,58% 7,48 2025-10-17 16:09:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.