Przykro mi. To nie jest Druga skarbowa. A brali mnie za wariata jak mówiłem że zajmują się zbyt wieloma rzeczami.
Powiem to ostatni raz tutaj. Wybaczcie. Niemniej za tydzień skarbowa da zarobić co widać po wynikach Polskiej. Gdyby tylko zajęli się tym co trzeba.
Nie naganiam, ale tam cz jest wciąż zdrowe i to przed wynikami. Jak widać zdarza mi się mieć rację
Wystarczy sobie sprawdzic kapitalizacje obu spolek, by miec swiadomosc ze nie bedzie tu jazdy jak na Skarbowej. No ale za duzo wymagam.... Rosla Skarbowa, to bedzie rosla tak samo Polska, no niestety nie.
Skarbowa dziś też spadła jak i kurs złota, a tu na Polskiej właśnie urządzono zakupy w najlepszym do tego momencie. Jeśli ktoś myśli że tu 200zł będzie to nagania i marzy, jeśli nie wierzy w 40-50zł to będzie obserwował jak zarobią duże firmy. Gorzej jak o tym wie ale chce kupić za 15 i zrobi wszystko by jak mu się naiwnie wydaje do tego doszło...
Ja nie mówię że to jest bardzo zła spółka/nie zarobi
Ale o cz skarbowej to może pomarzyć. Zresztą sami zobaczymy w Piatek.
No ale nic tu po mnie, uciekam powodzenia wszystkim życzę :)
nie badz taki pewny Legun tej Skarbowej. Ona rosla przed syndromem XTB, zobaczymy w piatek czy rzeczywiscie obroni te wycene, poki co zadna z obserwowanych przez mnie spolek nie obronila wyceny po raporcie za q2, choc wiele raportow bylo bardzo dobrych.