• Strata Wielka Autor: ~Murgrabia [31.60.85.*]
    w drugim kwartale, ten rok jest jednak stracony, jutro możliwość wodospadu i dobrania w dobrej cenie pod dywidendę, ok będzie się działo.
  • Re: Strata Wielka Autor: ~koneser [37.47.174.*]
    W przyszłym roku o takiej dywidendzie można zapomnieć, Jeśli spółka wypracuje w tym roku 3 złote zysku to będzie duży sukces, a kwota dywidendy to zazwyczaj połowa zysku.
  • Re: Strata Wielka Autor: ~wirus [93.175.88.*]
    No to sprzedawać madrale jak wam nie pasuje. Stoi po stronie K 4773 akcje po 80,40
  • Re: Strata Wielka Autor: ~wirus [93.175.88.*]
    4983 szt co nie ma chętnych do sprzedaży ?:)
  • Re: Strata Wielka Autor: ~Asif [45.9.249.*]
    Toście dzisiaj na wielkim wodospadzie fest nakupili pod dywidendę :))))))))))) Próbujcie dalej może jutro wam się uda :D
  • Re: Strata Wielka Autor: ~Murgrabia [31.60.89.*]
    To jest nienormalne, strata 20 milionów a tu ani drgnęła, dziwy nad dziwami, zobaczymy jutro.
  • Re: Strata Wielka Autor: ~Filip [94.254.155.*]
    Super akcjonariat, teraz to naprawdę myślę że im gorsze wyniki Spółka pokaże tym lepiej sobie radzi na giełdzie. Wszystko przez ten Covid się poprzewracało.
  • Re: Strata Wielka Autor: ~Herbert [37.120.155.*]
    > To jest nienormalne, strata 20 milionów a tu ani drgnęła, dziwy nad dziwami, zobaczymy jutro.

Jednocześnie Spółka zastrzega, że powyższe dane stanowią szacunki uzyskane w trakcie przygotowywania sprawozdania finansowego i mogą ulec zmianie.
    Skąd pewność? Wcale bym się nie zdziwił gdyby w 2Q wyszli na zero
    Jeszcze nie jest klepnięta przez walne dywidenda za 2019, a wy już kuźwa wiecie co będzie w przyszłym roku :))))))))))))))))) 50 mln zysku w w 3Q, 50 mln zysku w 4Q i już jest z czego wypłacić dywidendę identyczną jak za 2019r, a kto jak kto ale DBC zawsze powtarzam ZAWSZE wypłacała dywidendę. Poza tym, jest jeszcze inne wyjście, GT może częściowo zwrócić pożyczkę która pochodziła z zysków netto Dębicy z lat ubiegłych i dywidenda może być wyższa niż za 2019 :)
  • Re: Strata Wielka Autor: ~Wiktor [31.60.89.*]
    A ja myślę że to bardzo życzeniowe podejście do tematu i niestety ale prawdopodobnie nie będzie tak różowo
[x]
DEBICA 0,00% 80,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.