tak jest w projektach badawczych i rozwojowych że miernikiem sukcesu jest założony na początku efekt. Ja wierze w ten projekt m.in dlatego że robią go razem z Softami, czyli Spólka która ma ogromny bagaż doświadczeń w projektach B+R+W,ze szczególnym uwzględnieniem projektów sfinalizowanych na poziomie 9 TRL
Dnia 2020-08-10 o godz. 16:30 ~meb napisał(a): > tak jest w projektach badawczych i rozwojowych że miernikiem sukcesu jest założony na początku efekt. Ja wierze w ten projekt m.in dlatego że robią go razem z Softami, czyli Spólka która ma ogromny bagaż doświadczeń w projektach B+R+W,ze szczególnym uwzględnieniem projektów sfinalizowanych na poziomie 9 TRL > Techniczna realizacja tego może być trudna szczególnie kosztowo
tak Ci doradzę, że nic nie sądzimy, i jak ja zamiast sądzić, wolałem połowe skasować na sowitym % i nie żałuję, bo lepiej mieć, niż żyć marzeniami i emocjonować się Twoimi czy Bogusia (bez urazy) wpisami, gdzie po raz 1000y powielacie "jedynie" co to LET nie zrobi...a nie zrobił do tej pory NIEWIELE (nic ?); co Ty na to ? zmień ton i sens swoich postów, to może przyklasnę, bo dla mnie LET nadal po tych 5 latach jest wyłącznie walorem, który przyniósł mi rekordowy zysk (a jak zrobicie te 30-50 PLN to dostaniecie resztę sztuk :)) i jak bym obstawiał, to liczyłem na rekordy przy wielu innych moich perłach...tak więc ten tego :)
Dnia 2020-08-10 o godz. 16:11 ~meb napisał(a): > Jak sądzicie jaki cash można zarobić na komercjalizacji projektu realizowanego wspólnie z Softami > Skoro jest tak dobrze to czemu jest spadek kursu