Rekrutują jako Biapro. Według KRS Biapro należy w całości do Biazet, w którym ACG nie ma już żadnego udziału. Także formalnie akcjonariat ACG nie ma prawa do złotówki zysku z tego nowego projektu. No chyba, że ACG obciąży Biazet kosztami korzystania z marki STAG. Ale to grosze. Co ciekawe domena stagsolar.pl też nie należy do ACG. Także coś tu nie gra.
Zresztą popatrzcie na ten niemrawy kurs. Na covidzie była zwałą, po czym większość spółek odbiła ponad poziomy sprzed epidemii. A na ACG nadal daleko do tamtych poziomów. Gdyby rzeczywiście było wejście w PV, to wielu grałoby pod to i mielibyśmy wystrzał jak w Unimocie jak ogłosił projekt Avia Solar.
Stefan, kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Jak się spełni ten temat, to będzie już za późno na kupno w dobrej cenie. Jeśli pójdzie jakiś artykuł na ten temat na portalach finansowych to będziemy w 2 sesje na poziomie 70 zł.
Nie będzie żadnego 70zł, bo według mnie wygląda na to, że ACG nie wchodzi w fotowolkaikę. Będzie Stag Solar, ale ACG tym nie zarządza i nie ma prawa do zysków.
Dnia 2020-08-10 o godz. 13:50 ~Stefan napisał(a): > Nie będzie żadnego 70zł, bo według mnie wygląda na to, że ACG nie wchodzi w fotowolkaikę. Będzie Stag Solar, ale ACG tym nie zarządza i nie ma prawa do zysków.
Twoje zainteresowanie spółką świadczy o czymś innym, o czym piszesz. 4 posty prawie że sam do siebie
Płatnikiem będzie AC S.A i pod tym kątem jest rozpatrywana u Nas w firmie wielkość limitu kredytowego. Właśnie są prześwietlani przez Hermesa na zlecenie działu finansowego, w związku ze złożonym zapytaniem na konstrukcje. Wolumen bardzo duży, negocjują jeszcze na ten rok 43MW oraz zgłosili zapotrzebowanie na 2021 w ilości 250MW. Jak ktoś umie liczyć to wie o jakich pieniądzach mowa.
Ci co dowiozą akcje do września sprzedadzą po ESPI po stowie.
Sprawdzi się.. sprawdzi. Na MLS też jak w październiku pierwsze pakiety kupowałem, było nudno i nikt nie pisał. Teraz kurs 3 razy wyżej i trochę więcej szumu na forum :)