• Coś tu nie gra Autor: ~Stefan [46.77.88.*]
    Rekrutują jako Biapro. Według KRS Biapro należy w całości do Biazet, w którym ACG nie ma już żadnego udziału. Także formalnie akcjonariat ACG nie ma prawa do złotówki zysku z tego nowego projektu. No chyba, że ACG obciąży Biazet kosztami korzystania z marki STAG. Ale to grosze. Co ciekawe domena stagsolar.pl też nie należy do ACG. Także coś tu nie gra.
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Stefan [46.77.88.*]
    Zresztą popatrzcie na ten niemrawy kurs. Na covidzie była zwałą, po czym większość spółek odbiła ponad poziomy sprzed epidemii. A na ACG nadal daleko do tamtych poziomów. Gdyby rzeczywiście było wejście w PV, to wielu grałoby pod to i mielibyśmy wystrzał jak w Unimocie jak ogłosił projekt Avia Solar.
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~masa [37.190.175.*]
    Stefan, kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Jak się spełni ten temat, to będzie już za późno na kupno w dobrej cenie. Jeśli pójdzie jakiś artykuł na ten temat na portalach finansowych to będziemy w 2 sesje na poziomie 70 zł.
    Dziękuję serdecznie za szczerą radę. Rozumiem, że ty już masz ACG i ja mam teraz od ciebie odkupić?
    Nie będzie żadnego 70zł, bo według mnie wygląda na to, że ACG nie wchodzi w fotowolkaikę. Będzie Stag Solar, ale ACG tym nie zarządza i nie ma prawa do zysków.
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Ziutek [109.231.53.*]
    Dnia 2020-08-10 o godz. 13:50 ~Stefan napisał(a):
    > Nie będzie żadnego 70zł, bo według mnie wygląda na to, że ACG nie wchodzi w fotowolkaikę. Będzie Stag Solar, ale ACG tym nie zarządza i nie ma prawa do zysków.

Twoje zainteresowanie spółką świadczy o czymś innym, o czym piszesz.
    4 posty prawie że sam do siebie
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Stag [188.147.119.*]
    Płatnikiem będzie AC S.A i pod tym kątem jest rozpatrywana u Nas w firmie wielkość limitu kredytowego. Właśnie są prześwietlani przez Hermesa na zlecenie działu finansowego, w związku ze złożonym zapytaniem na konstrukcje. Wolumen bardzo duży, negocjują jeszcze na ten rok 43MW oraz zgłosili zapotrzebowanie na 2021 w ilości 250MW.
    Jak ktoś umie liczyć to wie o jakich pieniądzach mowa.

Ci co dowiozą akcje do września sprzedadzą po ESPI po stowie.
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Arcu [5.173.233.*]
    Jeśli to się sprawdzi, będzie kosmos, bo to by oznaczało wejście w farmy PV
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Render [37.47.55.*]
    Sprawdzi się.. sprawdzi.
    Na MLS też jak w październiku pierwsze pakiety kupowałem, było nudno i nikt nie pisał.
    Teraz kurs 3 razy wyżej i trochę więcej szumu na forum :)
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~bic10 [89.174.47.*]
    Pierwsi Inżynierowie Sprzedaży już zatrudnienie - dobra wtyka :)
    będzie się tu działo
  • Re: Coś tu nie gra Autor: ~Ostry_Cień_Mgły [188.47.93.*]
    Tak ciekawe dla której spółki.
[x]
ACAUTOGAZ 0,00% 21,70 2026-05-14 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.