dobra, jednak wchodzę dzisiaj. bo tu piszą tyle głupot że to nic nie warte itd. a kurs rośnie i mało chętnych do sprzedaży za grosze. tracę cierpliwość że to spadnie, a wstyd zostać na peronie jakby miało za niedługo po kilkadziesiąt groszy latać
Ja sprzedaje 4mln.kupilel denta medical za 10tys sprzedalem po 0.15..ludzie bankrut a interes zycia. 140kola..blu zysk ma malutko akcji i stoi po 3gr..kupilem pi 1gr...ta spolka juz dawni powina byc 10gr..ale nie to nie biore knechabal.... Moze. Bankuty risna idh napisal ze podpisal jakis list z kolega. 300mln akcji i rosnie jak glupi a nasza prezes i jej tatus.. Zenada.. Doczekaja sie swojego.. Bo karma wraca. Teraz mozna suoer rozwoj firmy zrobic bo pandemia to siedza cicho bo 20mln na koncie jest i dwa mieszkania w kazimierzu..spokojnie...juz tacy byli i sa gdzie ich miejscemsenator kogut itp.. Banas sie wezmie.. Pancerny marian haha
Pytam powaznie czy ktos ma jak moj kolega ponad,, 5mln akcji i chce w poniedzialek podnies kurs na 5gr.zobaczymy..poniedzialek bedzie mega ciekawy.. Pamietam jak kiedys stark urosl 200procent przed scaleniem.. Zobaczymy. Ja trzymam po scaleniu..... Stawiam podpisanie lustu intecyjnego i moze byc wtedy kosmos i otym mysle.. Ze tak bedzie..
Zazdrosc typowego polaka. O co myslisz o tych co kupili meracotor o. 1 cybation columbus letus 4mass itp po groszu. Zobacz gdzie oni teraz sa a gdzie ty. W czarnej.. Pozdro typowy polaczku
Sandra co myslisz zeby cie wydymac.. 140mkn.pkc..haha gdzie te twoje 1zl...haha..wydymalas ale nie mnie. Moj kolega zbiera wszystko i mowi ze cie wydymie. Dzis zbier mowil mocno. Zobaczymy. Ty to jestes... Pozdro... Buty myc mojemu koledze..
Powinieneś zmienić leki. I forma, i treść wskazują, że masz poważny problem. Albo, co tu kryć, jesteś zwyczajnym wioskowym głupkiem, który ma frajdę z pisania bzdetów. Wniosłeś coś merytorycznego do dyskusji oprócz prawienia o jakimś mitycznym koledze, który kupuje wszystko? Rozumiem, że jesteś takim przydupasem, który jest na każde jego kiwnięcie palcem.
Anonim ty. C.... E... Jestem goscie z gruba kasa a nie jak ty frajer z 100zl.pokaz ilosv akcji blu na, 10zl to ja ci pokaze.. I spier.. O. K. A k
Leki sobie wez jak blu bedxie roslo paj..
Od początku lipca 2020 zmieniło się prawo gospodarcze, z którym firmy mikro, średnie i duże będą miały problem, przekazał albo straszył na panelu gospodarczym Pan urzędnik więc pewne.
A tu link
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-jakie-zmiany-w-przepisach-podatkowych-od-1-lipca-2020
więc tylko czekać na zmiany w prawie jak i na kursie.
Pozdrawiam
Cierpliwy ty to jesteś gość ale to dopiero początek..jak będzie info o marihuanie to pomysł jaki będzie kurs jak akcjie są zebrane na max..pozdro..nie sprzedawaj bo będziesz żałował..
Z 2zl dziś 4 gr u firma ma zysk to cenie jest dołek
.
Kapitalizacjia 5mln..a taki letus. Ciasteczka 4mass itp mają straty a kapitalizacjia powyżej 100mln. ..i mają straty
..mój kolega ma prawie 10 procent kupione po 2gr u nie sprzedaje. ..zarobił krocie na columus. Kupił po 20gr i sprzedał po 50zl...tu mówi po 10 zł połowę sprzedam...nie namawiam nikogo do kupna...ale gość ma tyle kasy że blu toize całe...kupić..pozdro...obstawiam dziś widły...
buahahahah jak sprzeda po 10zł. to kupi sobie samochód ha ha ha do tej pory jełop jeżdzi tramwajem ha ha to do piątki nie dojdzie a jemu sie 10 złotych marzy ha ha ha co za jełopstwo
Czekam na 2.50gr..jakby co mafia....hehe senator pinior już siedzi.. będzie i siedział Stanisławski senator za m im eszjan8a co sobie sobie kupił i swojej córecze.malwinxe teraz. Prezezm.sory..to jest.....ale tatuś będzie siedział ..kogut..pinior.. czas ponie Ziobro na Stanisławskich..m22mln..ukradzione i udają że jest dobrze...zobaczymy czy PiS da rady złodziejom..