Po dłuższej przerwie mamy post Panatarana ale na forum Innogene. Jak zawsze zawodowy! Pantaran wszedł w spółkę która ma kapitalizację na poziome 100 mln zł i masę potencjalnych źródeł przychodu juz począwszy od Q2. Juz w piątek ba InnoGene ukaże sie raport za Q2. Mamy temat Mapy Genomicznej Polski, PATENTY na testy Covid i szczepionkę przeciw Covid - Prof Mackiewicz jest wice przewodniczącym RN InnoGene.
Z reszta co będę pisała. Wejdźcie na forum InnoGene i przeczytajcie sami! Jak zawsze czyta sie go super!
Czy Panataran sprzedał akcje Biomed? Tego nikt nie wie. Zobaczymy może sie wyjawi.
Jest i odpowiedz Pantarana na InnoGene. Dla mnie to nie brzmi za dobrze dla Biomed.... i chyba najmocniej jest na InnoGene! Cytuje:
1. Akcje Inno-Gene nabyłem jeszcze w okresie długotrwałej konsolidacji na poziomie około 13 pln2. To pytanie pozostawię bez odpowiedzi, ponieważ nie wykorzystam okazji do stworzenia sugestii jak się zachować w tej sytuacji. Po ostatnich sprzedażach akcji zwłaszcza przez Pana Kucowicza i powiązane z nim spółki, mam mieszane odczucia. Z 16 mln pln, które były do zabezpieczenia na Centrum Badawczo Rozwojowe, Panowie z RN sprzedali akcje za około 40 mln pln. Trudno dyskutować dalej przy takiej skali zjawiska.3. Nie jestem na facebooku.4. Nie stwarzam opiniotwórczych zestawień, a tam gdzie jestem najmocniej, tam można znaleźć moje tematy.Pozdrawiam.
Hehe. No proszę... A jak były sprzedaże i xxx_lodz(110058) to wszystko wyliczał i mówił że te sprzedaże są mocno zbyt "śmierdzące" to pantaran tradycyjnie mu to punktował i bronił insiderow. Potem były jeszcze że 2 lub 3 kolejne komunikaty o sprzedaży, brak ruchu konkretnego w sprawie pożyczki i teraz chłop pisze że jemu to śmierdzi? Istny geniusz.
Czy Wy macie jakakolwiek wiedze na temat IT oraz sieci? O ile nie kupisz u providera stalego adresu IP to zmienia sie on co jakis czas gdy wygasnie leas DHCP.
Zarejestrowany nick IP ma zmienne ostatnie 2cyfry spójrz o co chodzi w biomed cześć 1-5 i o co chodzi w innogene ma IP końcówkę różna: 68,75, 104 oj dzieci wpierw edukacja no ale jak trolli jesteście musicie coś pisać nie pozdrawiam, kupujcie drożej inno jutro sobie, tanio już było. Szczepionkę będą mieć jako jedyni w Polsce i 2generacje lepsza od Amerykanów, poza tym testy w 5minut i wejście kapitałowe 1z największych spółek na świecie w branzy(list intencyjny z maja) a kapitalizacja tylko 100mln, a wasz balonik biomed 2mld zł bez komentarza
No i dostał nowe zlecenie. Tu robię skończył, napiętnował tych którzy byli mu wtedy niewygodni i poszedł bez słowa niby na inny portal. Typowe. Zlecenie zakończone, robota wykonana to znika w chwale.
Zle sądzisz. To indywidualny inwestor. To takie polskie... facet dzielił sie wiedza za free, dał zarobić 1000% tym którzy zostali z nim do 30 na Biomed. Może sprzeda akcji może nie. Na pewno kupił InnoGene. Tam przy kursie 200 kapitalizacja będzie 1 mld... a spółka zarabia na Covid. Co mu sie dziwić.
No i??? Tylko naganiacze i spekulanci przeskakują z jednego forum na drugie. Nie dajcie się naciągnąć ludzie. Dzisiaj szły duuuuze pakiety po 23 pln, ktoś kupił ze 40tys akcji biomedu. Chyba wie co robi. Pozdro