Remontowaliśmy im biuro na Powiślu, prawie 700m. Siedzieliśmy tam miesiąc, prezes podpisał odbiór itd. Faktura się przeterminowala i nagle brak kontaktu. Nie wchodźcie z nimi w interesy, bo i wam nie zapłaci! Sprawa w toku sądowym. Uważajcie!
Lokal na Powiślu jest już skończony. Jak kończyliśmy to były zrobione, ściany, podłogi, wszystkie wentylacje itd. Szklane okna między pokojami i drzwi Twierdza do której nie wpuszczają nikogo kto przychodzi po ciężko zarobione pieniądze.
Z informacji jakie otrzymałem w czwartek wiem że lokal jest jeszcze rozgrzebany więc to trochę nie pasuje to co piszesz. Druga sprawa jest taka ze ze spolka obecnie nie ma żadnego kontaktu
My zrobiliśmy swoje, Ponad 2 miesiące temu i lokal był praktycznie skończony. Nie ma kontaktu, z nami go unikają, dogadałem się z jeszcze jedna firma i schemat działania jest taki sam. Im nie płaci od ponad roku
Potwierdzam, mnie tez Pan prezes oszukał na kilkadziesiąt tysięcy. Sprawa trafiła do sądu. To wg wywiadu windykacji stały model prowadzenia biznesu (negocjować ceny do bólu a później nie płacić i tak faktur) i nie raz Pan Prezes ze swoimi spółkami był już w KRD.
Src dlaczego jest tam tylu oszukanych ? Przecież spółka uczciwa i innowacyjna ,a ty jesteś jej największym obrońca ,nawet nadgoniłeś ludzi obietnicani,że kurs poleci na zlotowki..dlaczego nie dali raportu i jest zawieszona spolka ?! Odpowiedz oszymuscie i hipokryto !!?
Nie rozumiem Twojego wpisu. Chyba sam decydujesz co robisz w życiu? Niezależnie co src obiecywał czy reszta pisze na tym forum. Za decyzję jesteś sam sobie odpowiedzialny. Zarówno jak ktoś pisze o wzrostach, jak i o spadkach to trzeba mieć niepoukładane w głowie i zdecydowanie WYCOFAĆ wszystkie środki z giełdy - jeśli w każdy wpis udostępniony na bankierze się wierzy. Tu są pisane opinie konstruktywne/częściej niekonstruktywne - jednak opinie. Jakby wszystko co by tutaj każdy pisał było prawdą - to nikt by nie zarobił, wliczając Ciebie.
Zastanów się nad tym co na NewConnect'cie jeszcze robisz.