gdby zachowywal sie jak papier z NC bylibysmy jeszcze wiekszymi krezusami....wkurza mnie ze GPW nie ma jednolitej regulacji dotyczacej publikacji raportow tak jak na NYSE.
No nie tak to miało wyglądać ale te zwalanie ma jakiś cel przecież. Nie panikować i przetrzymać a będzie pewnie syto. Pytanie tylko jak długo jeszcze to pajacowanie będzie trwało. Zamrożona kasa i prawie 50 k na asbis poszło kolo nosa. To jest dopiero masakra. A miałem chęć dokupić go jak był po 3.40. J... y play.
do poludnia jako tako a potem duzy pakiet i zwala. Inna bajka ale.... XTB wyniki naprawde dobre biorac rdr a nie kw/kw a kurs nurek. Potem PKO BP wyniki naprawde dobre - kurs nurek. Play wyniki nawet lepsze od consensusu - zwalka gdy pojawila nie informacja o wiezach ..... ale to zostalo najpierw zdyskontowane pozytywnie. Zwrocilem uwage ze niepokoi duzy spadek przychodow ze sprzedazy sprzetu... ale jest informacja o wspolpracy z .realme . No nic nadal plus po uwzglednieniu dywidendy. Dla mnie zachowanie calego sektora telekom jest niezrozumiale - OPL i CPS boczniak,boczniak. No nic moze jack ma troche racji taka nagla korekta jest lepsza niz dreptanie w miejscu. Moim zdaniem fundusz nie zrealizowal zakladanego zwrotu ,sprzedal i przeniosl sie na banki i energetyke
Fund oddaje ale ktoś to odbiera. Zmiany w akcjonariacie się szykują. Może przewalanie do jakiegoś podmiotu zależnego ? Zmiana procentowa głosów ale wszystko i tak w jednych rękach? Wg mnie prawdziwy wystrzał jeszcze przed nami. Mam nadzieje ze kroi się tu coś dużego.