• tykająca bomba! Autor: ~bic10 [188.147.41.*]
    czyżby nieświadomi tego co robią? czy zbieranie, zacznie się dopiero po ESPI.
    na tym poziomie negocjacji na rynku PV, raczej nie ma opcji żeby to była jakaś ściema.
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~Kuba [79.110.204.*]
    Zwróciłeś moją uwagę na te spółkę na forum Mbf. Jednak wydaje mi się że kupić można po raporcie, który pewnie będzie średni, ze względu też na pierwszy kwartał. Jednak może być lepszy od 1 kwartalu. Zerknij na pracuj.pl tej spółki powiązanej :)
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~bic10 [188.147.41.*]
    wystarczy dobrze popatrzeć na logo link i już wiadomo kto za tym stoi.
    zresztą poniżej, łap część zapytania które lata po całym rynku PV, więc to już chyba nie jest żadna tajemnica.

"Spółka AC S.A. (www.ac.com.pl)  w związku z rozwojem swojej działalności planuje rozpoczęcie działalności w obszarze sprzedaży i montażu instalacji fotowoltaicznych na terytorium Polski, stąd powołanie w strukturze spółki pionu fotowoltaiki STAG Solar Energy.

Chcielibyśmy poprosić o ofertę zakupu Waszych produktów dedykowanych systemom fotowoltaicznym ........................................... przy założeniu, że nasze wzajemne roczne obroty osiągną znaczące wolumeny."

Też się obawiam tego raportu oraz ciągłości notowań, natomiast jak potwierdzą w/w komunikatem ESPI to widząc co się dzieje w sektorze OZE będzie pompka do góry i będzie trzeba kupować po 60zł, ja chyba zaryzykuję niewielką kasę na początek.

• Re: tykająca bomba! Autor: ~bic10 [188.147.41.*]
    na pracuj.pl link 

STAG Solar Energy

Firma z branży Odnawialnych Źródeł Energii, realizując strategie dynamicznego rozwoju, należąca do grupy kapitałowej spółki notowanej na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie

w związku z budową naszego Zespołu, poszukuje kandydatów na stanowisko:....................................................

• Re: tykająca bomba! Autor: ~Mlsystematic [83.18.48.*]
    Bomba na widłach
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~bic10 [89.174.47.*]
    to dopiero początek, zaczynam żałować, że tak mało zaciągłem akcji za nim zacząłem pisać na prawo i lewo o tej spółce.
    Jest tu pewne ryzyko, ale informacje z rynku PV składają się w jedną całość.
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~Ostry_Cień_Mgły [188.47.93.*]
    Co to za spółdzielnia tutaj : - /
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~Ziutek [109.231.53.*]
    Dnia 2020-08-27 o godz. 18:43 ~Ostry_Cień_Mgły napisał(a):
    > Co to za spółdzielnia tutaj : - /

Jak mgła opadnie nie będzie głupich pytań
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~zły [195.20.110.*]
    długo się nic nie dzieje.....ale ktoś skubie
  • Re: tykająca bomba! Autor: ~Insider [31.135.192.*]
    Drugi Columbus????
[x]
ACAUTOGAZ 0,00% 21,60 2026-05-05 14:45:00