• PJP Makrum Autor: ~Romano74 [95.160.159.*]
    A tu macie już gotową spółkę z grupy "GKImmobile", która zarabia i wypłaca dywidendę. Robi to, nie tak jak inni z kapitału zapasowego, wypłacają z zysków. Właśnie tu jest potencjał. Tym bardziej, że podsyłałem "ŚWIEŻAKOM" link do info, gdzie Atrem wraz ze spółką zależną PJP startują do BalticPipe.

A to tylko tegoroczne kontrakty spółki zależnej Projprzem Budownictwo

LINK: link 

Jeśli chcecie mieć pewność dodatniego zwrotu z inwestycji to szukajcie pieniędzy tam gdzie już są.

Atrem ma za dużo kłopotów, a naganiający nie mają pojęcia nawet co to za spółka i czym się zajmuje.
  • Re: PJP Makrum - info dla ŚWIEŻAKÓW Autor: ~Romano74 [88.156.71.*]
    Tak jak pisałem w innych postach - PJP Makrum to gotowy do inwestowania i przede wszystkim przynoszący zyski na poziomie netto (wypłacający dywidendę z zysków, a nie z kredytów czy z zysków pochodzących z lat ubiegłych!) konglomerat z Grupy Kapitałowej IMMOBILE.

W skład PJP wchodzi uprzednio opisany Projprzem budownictwo ---> LINK: link 

ale i inne spółki, np. PROMStahl.de oraz PROMStahl.pl

link 

W dobie COVID wrasta zapotrzebowanie na centra logistyczne, a przy tym korzysta sektor systemów przeładunkowych.
  • Re: PJP Makrum - info dla ŚWIEŻAKÓW Autor: ~Romano74 [95.160.159.*]
    Na potwierdzenie moich wpisów sprzed kilku tygodni przesyłam link do sprawozdania za 1 półrocze 2020 PJPMakrum

LINK: link 
[x]
ATREM -0,76% 52,40 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.