• Bluetax- zbyt tanie żeby nie mieć w portfelu Autor: ~Inwestorka [89.74.213.*]
    Jeszcze tylko tu spekuła nie wpadła. Wolę być pierwsza zanim inni się tu zlecą. Póki co tanio jak w dyskoncie. Wezmę, bo mi nie szkoda. Jak stracę 5000pln to żadna strata. A mogę zyskać 2,3,4 razy tyle
  • Re: Bluetax- zbyt tanie żeby nie mieć w portfelu Autor: ~Pinior [31.1.196.*]
    zlecą się zlecą, tylko obroty muszą być większe.
    coś sie jednak wydaje że tu jest jakaś grupa co skupuje, ale nie chcą za dużych wzrostów za szybko bo wiadomo sie inni zainteresują i im wymiotą co jeszcze jest do zebrania.
    a że tu fixingi są to tak zbierają chyba co sie pojawi na S ale żeby nie za wysoko podczas sesji żeby zielone w oczy nie zakłuło innych przybyszów i żeby sie nie pojawiali tu.
    to widać jak na dłoni.
    straszenie sprzedażą PKC dużych wolumenów po czym usuwanie przed fixingiem i jednak powolne zebranie znowu wszystkiego co na S.
    i tak już trzy dni to widze.
    sam coś mam już tu.
  • Re: Bluetax- zbyt tanie żeby nie mieć w portfelu Autor: ~Adrian [188.146.33.*]
    spokojnie POczekam, jak cię przyciśnie to oddasz mi wtedy za 1 grosz - bo akcji jest 140 000 000 sto czterdzieści milionów
  • Re: Bluetax- zbyt tanie żeby nie mieć w portfelu Autor: ~Dsa [83.28.227.*]
    Haha ale inwestor. A w obrocie ile jest. Denta medical bankrut z grosza poszedl na 15gr..a tu jest zysk i sa perspektywy.. Wszystko zalezy od firmy czy bedzie i miala pomysl sie rozwinoc w tych czasach. Ktos mega zbiera. Moze bedzie chcial zwolac walne i moze cis ruszy. Wzrosty to mysle ze tu dopiero beda. Teraz obroty to sa smieszne..
[x]
BELEAF 16,00% 3,48 2025-10-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.