Z każdym dniem coraz gorzej, schodzi do poziomu 8 zł. Zaczynam wątpić, czy jest sens trzymania tutaj kapitału. Najgorsze jest to, że taki stan to tylko pożywka dla kossy, sipowca i innych, którzy ochoczo wstawiają swoje wpisy o marności spółki. Boss cały czas wnosi powiew optymizmu, lecz nie przekłada się to na kurs akcji. Może jakieś słowa otuchy, coś pozytywnego? Ktoś coś?.......
Ja tu widzę 9,76 i kolejny rekord zachorowań, tak że włókniny medyczne i higieniczne mają zejście. Pamiętajmy o skupie, ja wyliczyłem na 13,68 zł za akcje
_Boss_ dzięki za pozytywne słowa. Czekam do raportu 28.08 i zobaczymy. Mam mimo wszystko przekonanie, że pod koniec sierpnia będą solidne wzrosty. W przeciwnym razie będę musiał opuścić pokład.
zastanówcie sie bo 888 nie jest najgorsze... moze byc tez 444... i praca na 5 zmian i F1 PALECIAK TOUR DE LEŃ ...a w zarzadzie ktoś z robercikowym noskiem...
BRAVO adam...czyjny bądż bo jak by sie okazało ze nie na maseczki tylko na jarmułki to też daj znać... na novicie zatraciłeś czujnośc i porzadna spółka poszła do tych co mają nosy do interesów a ty musisz wsawac o 6 i zap..na PKS...
Jest tu wiele osób, które się znają lepiej ode mnie na Lentexie się ale mnie to wygląda na celowe gnębienie kursu po to, aby wywołać długotrwałą anemię kursową a później by za byle co go odkupić
Może tak być..., w każdym razie na kurs należy popatrzeć długoterminowo. Teraz mogą być jeszcze 2 tygodnie spadków. Jednak przed nami wyniki za pierwsze półrocze, które moim zdaniem będą więcej niż dobre, co pozwoli na odbicie. Lentex to porządna, solidna firma z długą tradycją. Największy producent włóknin w Polsce i czołowy na świecie. A teraz kiedy zwiększa produkcję włóknin medycznych ratujących życie przed koronawirusem, tym bardziej jest szansa, że kondycja firmy pozwoli w dłuższym czasie na solidny zarobek.
Bedzie 2 fala 3-4-5.. a dopuki panowie z nosem kubicy sie za te ogórki nie wezmą to sie bedą kisic bo czosnek to podstawa czyli 888 i nie beczeć ze to superrrrrrrrr spólka bo bedziecie biegli za paleciakiem bOOso a bOOsy na razie w Mińsku plakaty rozkleja ze jedyny słuszny wybór to LUMPEX.