• Przyszłość Autor: ~Misiek [37.47.48.*]
    I jak tam? Będzie jeszcze coś z tego czy ponownie kończymy naszą ładną acz krótką przygodę?
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Przyszłość Autor: lerby [171.25.230.*]
    Śmiem twierdzić, że to w znacznym stopniu nie zależy od nas ;) Gdyby było inaczej już dawno pożegnalibyśmy groszówki.
    Ja jestem optymistą i myślę żeby dobierać na odpowiednich poziomach o ile pociąg nie odjedzie.
    Wierzę, że w końcu ktoś zauważy, że są wyłącznym dystrybutorem na Europę Środkowo-Wschodnią marki KANZ, który jednocześnie jest współwłaścicielem naszej perełki. Poza tym teraz wychodzą inne ciekawe połączenia ze Smykiem oraz to, że idą za trendem i produkują maseczki. Pomijam już fakt wartości godziwej samego terenu i nieruchomości w Łodzi. Mam przeczucie, że czas będzie działać na naszą korzyść patrząc na to, że sprzedają marki premium i coraz więcej ludzi zaczyna na pierwszym miejscu stawiać jakość a nie cenę. Jak to mówią mądrzy: Nie stać nas żeby kupować tanio...
  • Re: Przyszłość Autor: ~Misiek [37.47.48.*]
    Skubas,
    Kolega fajnie napisał ale oczywiście oprócz Smyka, to czy były inne powody Twojego wejścia w naszą perełkę jakąś dekadę temu?
    Niestety stary niedźwiedź (KFG) mocno śpi...
    Jeśli chodzi o czekanie na coś, to jesteśmy tu ekspertami...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Przyszłość Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Ad vocem małego elaboratu kolegi powyżej, to muszę dodać, iż już chyba same sklepy Hurtka zmieniły nazwę z TUP-TUP na KANZ, przynajmniej taki jeden już widziałem (zdjęcie poniżej) i być może jest to zapowiedź dalszej ekspansji KFG na Polski rynek, przynajmniej takiej będącej całkowicie pod ich jurysdykcją, natomiast co do ostatnich akcji na papierze, to nie wiem czemu miały służyć te szopki z trzymaniem bez sensu dwa dni na widłach, pokazując, że niby takie wielkie zainteresowanie gniotem, kiedy teraz wygląda na powolny powrót do stanu padliny.

PS. Ktoś poczuł w sobie zew wielkiego szu giełdy i zaspokoił tym swoją próżność, swoje wybujałe ego.......nie mam pojęcia czemu miało to służyć :))

KANZ

• Re: Przyszłość Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Jakoś ta forma bankierowego wstawiania nie działa, oni zawsze muszą coś wymyślić po swojemu.
    Poniżej linki, może się da otworzyć:

https://images91.fotosik.pl/405/8b1c5a4f4837c87cmed.jpg
  • Re: Przyszłość Autor: ~mr [217.153.229.*]
    takich powinno być setki a nie jeden to śmiech
  • Re: Przyszłość Autor: ~Misiek [37.47.55.*]
    Gdzie się zatrzyma?
    Pozdrawiam
    Misiek
[x]
HURTIMEX 0,00% 0,18 2026-05-04 09:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?