No nie wiem, czy jest moc. Liczba subskrybentów spada. Małe szanse, żeby wyniki było powtórzone- małe.szanse na kolejną narodowa kwarantannę. Dla niektórych też wyniki poniżej oczekiwań (bankierowi experci pisali nawet o ponad 6 mln za q2, a jest 75% tego). Ile % wzrosły wyniki, a ile kurs? Pisałem w kwietniu na szczytach, że pod koniec wakacji będzie dużo niżej, ale bylem zakrzykiwany. Teraz zobaczymy
Pisałem o końcu wakacji. Sierpień wrzesień. "Wpisy jest moc" "czyszczenie leszczy" są ok, ale jak ja podaję możliwe przyczyny spadku to już "pitolenie"? To jest poziom dyskusji...największym minusem jaki dla mnie był w tej spółce to brak porządnej strategii. Bo ok rozszerzają bazę, ale ile tym mogą osiągnąć? Mają tyle kasy i tyle możliwości, a w zasadzie ją tylko przepalają. Nie ma wydarzen, pod które wart trzymać, pod które sama firma może się rozwijać. Ostatnie info było o przekroczeniu 300 tys subskrybentów, a na koniec czerwca jest wyraźnie poniżej tej liczby. Spółka jest wyceniona pod kątem ostatniego półrocza, ale nie ma takich dużych perspektyw (inwestuje się w przyszłość). W drugim pol roczu (jak na razie) mała szansa na powtórzenie wyniku. A co będzie w 2 półroczu 2021 jak spółka przez dwa kwartały będzie publikować wyraźnie gorsze wyniki rdr? Pomysl jak wtedy będą wyglądały wskaźniki? Jeżeli sama firma fundamentalnie się nie rozwinie to przez najbliższy rok można ją trzymać jedynie pod dywidendę.