takich bzdur dawno nie czytalem jakbys mial odrobine pojecia to bys wiedzial ze wychodza z papiera ale wy myslicie ze kazda spolka musi isc 100000% masakra jaki tu akcjonariat a jak nie wierzysz to za okolo tygodnia sie przekonasz
Nie mogę tego zrozumieć choć tyle lat jestem na giełdzie. Nigdy ale to przenigdy , nie odzywałem się na forum spółki której nie miałem , a tym bardziej jezeli nie byłem nią zainteresowany.Wytłumaczcie mi po kiego ,jeden z drugim , którzy twierdzą że papier jest tak denny, tak się tu udzielają.Mało tego, codziennie pojawiają się nowi. Czyżby dbali tak o nasze finanse. Mój cyrk moje małpy, a wam dobroczyńcy nic do tego . Pozdrawiam Swoich.
to jak jestes tyle lat na gieldzie to widze brak rozeznania skoro kupiles tu akcje no ale kazdy ma inaczej jedni lubia zarabiac inni tracic i wciagac takich samych naiwnych i nie pisze tego po to bo interesuja mnie twoje finanse tylko po to zeby mniej doswiadczni nie dali sie ubierac i sluchac bez pojecia
nie DOBROCZYNCZA tylko po co naganiac jak zawisles to zostaw to dla siebie i nie pisz bzdur bo skoro jestes tyle lat na gieldzie to powinienes widziec i wiedziec jak wychodzi sie z papiera no ale tu kazdy mysli ze bedzie milionerem
Chłopie , bzdury , to ty piszesz ty, cały czas na tej (beznadziejnej ) spółce jestem zdrowo do przodu.Żeby nie być gołosłownym , to poczytaj sobie moje wpisy " a ja kupuje' .Zawisłem , jak bym chciał to bym mógł w każdej chwili wyjść , ale to moja sprawa kiedy to zrobię.I nie martw się o tych niedoświadczonych, Oni i tak zrobią co chcą,jak wiadomo nikt trzezwo myślący nie sugeruję się wpisami na forum.Bez odbioru grey.
no wlasnie bez odbioru bo zaraz napiszesz ze 5 kolko juz na niej robisz za tydzien ci napisze i sprawdzimy kto ma racje tylko nie pisz ze zdarzyles wyskoczyc z papiera i to na samej gorze