Coś mi to wygląda,że poleci to niestety na 63 zeta w przyszłym tyg po tej starcie 35mln i to mimo wsparcia kreatora kursu co, co dzień jedną akcją podbija kurs na koniec dnia .. Słabo to wygląda...
O jakiej stracie wy pierd..Wiecie co to strata? Wg. was gdy spolka buduje ,wyposaza laboratoria inwestuje slowem to jest strata? A gdy zarobi 12 zlotych na rozpadajacej sie technologii to jest hip
? Takich filozofow/ekonomistow musialem czytac miesiacami na data walk. Oni leca tylko na " stracie" tylko,ze kurs wzrosl o 400%.Jak myslicie dlaczego?
Raport jest i nic tego nie zmieni. Będzie dół niestety bo nikt nie inwestuje z ulicy w minus 35 baniek! Niestety większość z ulicy pyta o wzrosty a nie godzi się ze stratami i to 35 baniek!!! Jak to ma rosnąć!! To spadnie do 60 zł lub niżej - niestety taka jest prawda na najbliższe2 tygodnie
Mnie interesuje co będzie w styczniu 2021. Bo wtedy robię pierwsze analizy inwestycji. Serio czy już nikt nie wchodzi na giełdę długoterminowo? Jak można wchodzić w spekulację w spółkę która siedzi w tak specyficznym segmencie medycznym?
Kolego, problemem nie strata, bo to każdy kto ma trochę rozumu w głowie zrozumie przyczynę. Brakuje inwestorów którzy kształtują kurs, ale spokojnie ruch się zrobi i kurs pójdzie w górę.
Pewnie się cieszą bo usredniaja cenę, poza tym spółka od 3 miesięcy nie dała żadnego pozytywnego info, a kurs się trzyma, zatem jak coś będzie to mocno pójdzie w gore
Kolego drogi- jak kurs się trzyma jak spadł w przeciągu miesiąca z 75 zł do nawet 55 w chwilach- obecne 60 zł.???? To leci na pysk a spółka nic nie robi żeby trend odwrócić. Kto dzisiaj kupił po 55-56 zeta ten się obłowił- sam przegapiłem okazję bo w delegacji byłem...
Selvita ładnie odbiła na 48 zł po dobrych wynikach, niestety Ryvu będzie się dalej kisić i może spaść do 55 zł. Jak spółka nic konkretnego nie zakomunikuje w najbliższym czasie chociaż o sprzedaży cząsteczki itp. to kurs dalej będzie spadał...
W tym tygodniu można było chwilowo kupić po 55 zł a może się to utrwalić na dłużej... Tak samo było jak spadło nagle z 66 do 60 zł - teraz to już aktualna cena od paru tygodni. Pewnie kupiłeś na górce po 75 zł i teraz masz w gaciach, ale niestety takie życie...
No i po 58 zł można było dzisiaj kupować, ależ to leci. Granica 60 zł broniła się długo, ale pękła i teraz zapowiada się oberwaniem do 50 zł. A dopiero przed nami świtowa zwała na giełdach.
Też tak myślę, ze kurs na 50 złotych obrał kierunek pod warunkiem , że nie będzie mega zwały na giełdach bo wtedy to i 40 zł jest możliwe. Ta rekomendacja na 86 zł wbrew pozorom mogła niektórym inwestorom ulicznym uświadomić fakt, że realne zyski mogą być dopiero za 5 lat a i to obarczone jest dużym ryzykiem. Więc kto tu wejdzie z ulicy... Pewnie kupowali jak był zryw po 75 zł nie zdążywszy przeanalizować dogłębnie rekomendacji a teraz płaczą że umoczyli 16-17 zł na akcji na dzień dzisiejszy... Ja do Ryvu mam sentyment bo kupowałem po 66 zł i sprzedawałem po 70-73 zł ale teraz to cena marzenie. Boję się tu osobiście wejść nawet po 56-58 zł bo wydaje się że do końca roku będzie tu dużo taniej... Czekam spokojnie bo raczej chciałbym tu wrócić.
Ja mam sporo zainwestowane w Ryvu i oczywiście mam nadzieję, że urośnie, ale spółki które podają infa raz na pol roku są prawdziwym ewenementem i rynek ich nie kupuje.