• Wykres Autor: ~PompaNabras [5.173.226.*]
    Kurczę wydaje mi się ze będziemy 14.0 testować i 13.70. Trochę za mocno od średniej odbiliśmy. Mamy teraz miesiące zawsze gorsze dla InterRao... mniej wiatru, mniej handlu energią, shut downy w fabrykach. Sugeruje nie kupować. Poczekać. W tym roku będzie książkowo (zwłaszcza ze jest dużo nowych inwestorów) odbicie i wzrostu od października.
    Nie mniej jaki pisałem wcześniej. Akcje kupione poniżej 15 zł to akcje „bezpieczne”. Zysk będzie w dywidendzie.
  • Re: Wykres Autor: ~axaa [188.146.39.*]
    Dnia 2020-08-06 o godz. 19:32 ~PompaNabras napisał(a):
    > Kurczę wydaje mi się ze będziemy 14.0 testować i 13.70. Trochę za mocno od średniej odbiliśmy. Mamy teraz miesiące zawsze gorsze dla InterRao... mniej wiatru, mniej handlu energią, shut downy w fabrykach. Sugeruje nie kupować. Poczekać. W tym roku będzie książkowo (zwłaszcza ze jest dużo nowych inwestorów) odbicie i wzrostu od października.
    > > Nie mniej jaki pisałem wcześniej. Akcje kupione poniżej 15 zł to akcje „bezpieczne”. Zysk będzie w dywidendzie.

Jeśli dywidenda będzie/Bo by była ,to muszą być zyski na wyniku jednostkowym; a z tym kiepsko jest !
[x]
INTERAOLT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.