W maju byly Zawady teraz Karkosze.
Spokojnie takich inf do konca roku bedzie jeszcze kilka.
Banki udzielajac teraz kredytów prześwietlają dokladnie tak sam podmiot jak i inwestycje pod ktory zaciągany jest kredytu ze nie ma sie co martwić o najbliższa przyszłość kontraktów.
Co jest ważne i co lubię w przekazach espi. Info nie pojawia sie podczas sesji do sztucznego pompowania.kursu tylko po sesji. Tak działa Lrzysztof Kostowski prezes z PLW.
To ładnie, info za infem, jak Skystone wyrobi się ze zleceniami i nie zawali terminów to wyniki w następnym roku będą fajne. Fundamenty powoli się budują, budowlanka i developerska non stop pełną parą leci i ma w d... Korona wirusa, teraz masa zleceń z OZE, jeszcze niech się tylko wkręcą w pirolizę wodoru, zgodnie z trendem OZE UE Wodorowy Szlak, to dopiero będzie bajka, wracamy na 100pln...
Na jakiej podstawie sprzedales? Bylo widac ze jest czyszczenie z papiera i typowe zniechecenie do zakupów. Juz niektorzy zostali bez papiera na poziomie 4zl. Teraz bedzie to samo przy 5zl.
Szukałem miejsca na lokowanie małego kapitału na dluzej i chyba dobrze wybrałem :)
Patrząc na historię, trochę się bałem, pakiet z 3,80 puściłem po 6.5, ale zdążyłem odkupić. Chcąc nie chcąc, wyszło z tego pierwsze kółko w życiu, ale teraz siadam na @@@@@ i czekam, bo prawie mnie info ominęło
Gratuluję GA. Ja dzisiaj ustawiłem spory pakiet (jak na mnie) do kupna po 5,02, bo liczyłem, że będą chcieli dotknąć stopów. Niestety, nie zrobili tego. Mam już sporo akcji, ale chcę jeszcze dokupić, bo mam gotówkę. Może jutro jeszcze nie pójdą od razu w pełne niebo i dokupię:)
Dzięki
Odcięło mi cześć wiadomości:
Akcjonariuszom życzę wszystkiego co najlepsze, a czekającym na peronie i wieszczącym spadki trollom macham z uśmiechem...