Dnia 2020-08-13 o godz. 16:41 ~meb napisał(a): > Dziś zamknięcie na plusie zobaczymy jakim a jaka będzie jutro sesja? > Właśnie napisz nam jesteśmy bardzo ciekawi
Dnia 2020-08-07 o godz. 16:22 ~Wójt napisał(a): > Czerwona przegrywa zieloną wygrywa każdy wygrać może komu dziś szczęście dopomoże > Myślisz że jeszcze zieleń dziś zobaczymy ?
słuchaj meb...pojawiłeś sie z Bogusiem z nienacka jak windowało z groszy na ponad 15 PLN i nic poza tymi wpisami "ciekawe" - " zielona sesja" i powtarzanie x1000 o jedynym info, sam od siebie niczego nie wniosłeś, choćby rozważań, ani porównań do robili do tej pory... A prosiłem napisz 2-3 zdania co się zmieniło przez ostatnie 5 lat w LET i co ONI zrobili koparkami przy talerzach w swojej nieruchomości, że nagle huura optymizm ? bo co podali info, że będą konstruować przycisk ? historycznie na bankierze jedziecie podbijając te same posty o niczym, więc cięzko traktować to poważnie. I jak pisałeś lubisz zyski...ja też dlatego "skasowałem" już 3/4 pakietu, a że jestem tu nie od wczoraj to możesz sobie w kajeciku policzyć, że kilka PLN mi przybyło. Za friko ! a własciwie za wytrwałość i kiszenie się latami. Co ciekawe przez wiele lat miałem różne skokowe zyski, ale tylu % w życiu nie przywaliłem. Dziękować LETUSIE. Do jednego się przyznam kilka lat temu akcji miałem 5x więcej...sam wiesz lub nie, że głupio mrozić kapitał, nawet gdy akcje były groszowe, a dookoła giełda kusiła. Do dzieła to pozostałe sztuki oddam przy 25 :) komu komu ?
Dnia 2020-08-12 o godz. 15:19 ~Boguś napisał(a): > Dnia 2020-08-06 o godz. 17:42 ~jake napisał(a): > > Letus płynny papier > > Czemu więc spada skoro płynny > > Co na to nowy prezes pisał ktoś do spółki ?
> prezio ożenił na górce i siedzi na bora bora będzie ciekawie