• Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Pozdrawiam akcjonariuszy i szczęścia życzę!
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~baltor2004 [217.138.202.*]
    No to super naczelny szczekaczu, gdzie te wszystkie umowy, szczyty i kosmosy wyte w nieboglosy?
    Pieprzony manipulant. Wiesz, ze za to grozi wiezienie? Doczytaj tekst w czerwonej ramce na dole nastepnym razem.

• Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    A jakby szło w górę to byś pisał, że frajer?
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~Janx [31.0.39.*]
    Już wszyscy oddali bo zebrałem jest OK
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Do Baltor2004 xd Co cię tak boli? Wiesz coś o tej spółce? Wiesz czym się zajmują? Pogadamy na rzeczowe argumenty? Ja po prostu uważałem, że w raporcie będą kluczowe dla mnie informacje. Nie ma ich. Być może będą za niedługo i te wzrosty wcale nie są pod raport. Sprzedałem, bo obawiam się zjazdu teraz i to wszystko. Nie zmienia to faktu, że ta spółka będzie kiedyś na głównym parkiecie i liczona będzie w złotówkach, a nie groszach. A tobie widać żyłka pęka i życia nie masz, że za mną od wykopu przyłazisz.
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~rob31 [5.173.128.*]
    Jeszcze będziesz od kupował pod koniec dnia
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~Ble [94.254.175.*]
    Cóż papier uklepany teraz tylko wzrosty do zeta
  • Re: Sprzedałem po 34 grosze Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Do Baltor2004 xd Co cię tak boli? Wiesz coś o tej spółce? Wiesz czym się zajmują? Pogadamy na rzeczowe argumenty? Ja po prostu uważałem, że w raporcie będą kluczowe dla mnie informacje. Nie ma ich. Być może będą za niedługo i te wzrosty wcale nie są pod raport. Sprzedałem, bo obawiam się zjazdu teraz i to wszystko. Nie zmienia to faktu, że ta spółka będzie kiedyś na głównym parkiecie i liczona będzie w złotówkach, a nie groszach. A tobie widać żyłka pęka i życia nie masz, że za mną od wykopu przyłazisz.
[x]
PLANETB2B 3,80% 0,08 2026-02-25 11:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.