Bez perspektyw, od 3 lat ciągle w tym samym miejscu, po co Wy ludzie tutaj siedzicie? Ciągłe tylko mżonki że niedługo będzie rakieta, będziesz odkupował ode mnie po 5zl (albo i więcej), poczekajcie do następnego raportu, do następnej gry. Ehe haha. To Wy sobie tutaj siedźcie grzecznie dalej a ja przez ten czas zarobie krocie na innych spółkach a Wy dalej będziecie między 2-3zł :D AHHA
Dnia 2020-08-06 o godz. 12:23 ~Kosa napisał(a): > Haha...to uciekaj, powodzenia i do zobaczenia tu jak wrocisz (za pozno).
Kto powiedział kiedykolwiek że miałem tutaj akcje. Obserwuje spółkę od jakiegoś czasu po prostu. A tak odpowiadają ludzie którzy nie mają sensowych argumentów na obronę tego co powiedziałek. Podsumowując perspektyw tutaj brak, w sumie ich nigdy nie było.
Stary, daj sobie spokój. Brałem po 1.5PLN, jest aktualnie 2.5PLN. Czysty zysk. Żenujące jest to bredzenie o braku perspektyw. Jak tego nie widziałeś wcześniej, nie widzisz teraz, to i za rok nie zobaczysz. Baw się na medycznych. Pozdro
Dnia 2020-08-06 o godz. 12:47 ~gracz napisał(a): > Stary, daj sobie spokój. Brałem po 1.5PLN, jest aktualnie 2.5PLN. Czysty zysk. Żenujące jest to bredzenie o braku perspektyw. Jak tego nie widziałeś wcześniej, nie widzisz teraz, to i za rok nie zobaczysz. Baw się na medycznych. Pozdro
Tylko że 1,5 brałeś lub niżej inni tylko i wyłącznie dzięki covidowi. A teraz porównaj inne spółki i ich wycenę sprzed covida a teraz? większość jest na nowych ATH... tutaj jest stagnacja od x lat i dalej będzie, bo firma robi pseudo gierki. Ludzie mają się cieszyć bo firma zrezygnowała z emisji? haha dobre sobie. Rzeczywiście to wszystko wyżej to powód aby to rosło :P Nikt tego nie kupi, będzie osuwać w dół bo kolejni ludzie będą sobie zdawać sprawę że to gniot bez perspektyw. Mówisz żeby bawił się dobrze na medykach, tylko że ten gniot DDI spada tak samo jak medyki teraz, tylko jest jedna różnica, DDI nigdy nie było napompowanym balonem, a to o czymś świadczy.
Potrafisz czytac, nie bede powtarzac argumentow za spolka, nie jestem nauczycielem.
Jezeli ja obserwowalbym spolke i uwazal ja za nieinteresujaca, to po prostu przestaje ja obserwowac i opuszczam forum a nie pisze glupich komentarzy "haha" etc. na forum. Wiec jak dla mnie trolujesz tu na spadki. Do widzenia.
Dnia 2020-08-06 o godz. 12:55 ~Zzz napisał(a): > Ta spółka z wielką łaska rośnie. Nie polecam
Ogarnij się. Cena akcji to wycena zainteresowania ludzi. Nie chcą teraz, to kupią za 5zł. Nikt nie będzie podejmować decyzji inwestycyjnej po durnym wpisie na losowym forum.