ależ ty jesteś bystry naganiacz oldboja, a widziałeś uchwale o kapitale docelowym? przecież to ewidentnie ze jak skupią za mało, to sobie dodrukują pod jakieś przejecie i przekroczą czy to 90 czy 95%. naucz sie przepisów a póżniej naganiaj bo wielu osobom krzywdę możesz zrobić, choć pewnie masz to w du...
jak chca wyprowadzic spółke z gpw to musza ogłosić wezwanie z cena nie nizszą niz srednia ważona z 3 miesiecy a ona z każdym dniem będzie rosnąć jak nie zwalicie kursu
Dnia 2020-08-06 o godz. 09:46 ~jakita napisał(a): > ależ ty jesteś bystry naganiacz oldboja, a widziałeś uchwale o kapitale docelowym? > przecież to ewidentnie ze jak skupią za mało, to sobie dodrukują pod jakieś przejecie > i przekroczą czy to 90 czy 95%. naucz sie przepisów a póżniej naganiaj bo wielu osobom > krzywdę możesz zrobić, choć pewnie masz to w du... >
oczywiście jeśli brakuje akcji do 95% można zrobić emisję i ją objąć bez PP, ale to mogą być duże ilości akcji w stosunku do obecnego kapitału
Przekazali informacje, bo taki ich obowiązek. Nie podali szczegółów, ponieważ nie znali ich przed walnym. Zapewne wiedzieli czym to grozi wśród spekulantów. Dlatego teraz będą musieli podnieść...
cóż za logika olboja, cóż za wyśmienita logika, bo jakby chcieli zdjąć po 2,20 to po 2,30 im się nie opłaci kupić kilkuset szt? już idż se odpocznij człowieku... i nie pisz tych bzdur co pare minut, bo tylko kogoś umoczysz tymi mądrościami po to żeby samemu lepiej sie poczuć
kwestia jest przesadzona pytanie czy sie zlituja i dadzą ulicy wyjsc powyzej dwóch czy faktycznie pojadą do min. średnich kroczących, zgodnie z przepisami.
szkoda, w sumie fajna spolka, jakich mało, ale nie ma sie co dziwić jak sie patrzy na wycene tych spolek, kolejny pewnie alumetal, impexu juz nie ma itd.
Wszyscy mówicie że nie oddacie za bezcen... 5 zł chcę 4 zł to minimum. Ludzie będziecie się zabijać aby oddać za 1,8 pln... Pokazali kto tu rządzi, A info poszło owszem aby zrobić trochę paniki, ale również dlatego bo są już dogadani do scenariusza. Karty zostałe rozdane. Oldboy proszę Cię tylko przestań już naganiać na akcje...
Oldboy, proszę chłopie daj se już spokój z naganianiem...Pisałem ci że 3 miesiące temu że śmierdzi mi tu zdjęciem z GPW to zostałem wyzwany od dewiantów i innych zbójów...Spółka z przyszłością, ale już poza bananowej. Pozyskali wydali skupili i zeszli . Standard w ostatnich latach.