Jakie układy? Gdyby ustawili kupno po 28-29 groszy to by się otworzyło bez problemu A jak im nie zależy na handlu albo chcą ubrać jak najwięcej ludzi na tko to tak robią. Wystarczy wystartować normalnie i do tych 35-37 dojdzie w pół godziny
GPW zarabia na transakcjach, nie rozumiem dlaczego je blokuje... Jaki był problem puścić to na 44% i zaspokoić chociaż cześć tych którzy chcieli brać PKC? Moim zdaniem pobujało by trochę i sytuacja by się uspokoiła, przynajmniej do kolejnych wideł
Już pisałem o tym wcześniej. Ktoś zna dobrze system równoważenia kursu i dokłada lub odejmuje akcje, żeby nie mogło się zrównoważyć. My mamy nadzieję, że to ma na celu zniechęcenie strony popytowej, ale niestety celem może też być wyciągnięcie popytu na wyższe poziomy i większe ilości i dystrybucja.
Jak zwykle, zobaczymy...
Pozdrawiam
Misiek
Skubas,
Widłowy nic nie odwala. To rozgrywający ciągle przestawia i kurs nie jest w stanie się zrównoważyć. To chyba jednak niestety wciąganie pod dystrybucję. Ja już nie dobieram.
Pozdrawiam
Misiek
Według mnie od 50 groszy to tu takie lawiny się zaczną... To jest początek wieloletniego poziomu umoczenia.
Ale najpierw dojdźmy do tych 50 groszy...
Pozdrawiam,
Misiek