Jesli prawda jest informacja od jednego z czlonkow zarzadu, to lepiej kupic dzis bo juteo pare minut po 9 ma gruchnac wiadomosc, i kurs szacowany na plus 15%od razu. Wole sie podzielic bo karma wraca a zawsze lepiej zarobic z kims niz samemu.
albo coś wiesz i łamiesz prawo bo jesteś insiderem , to dziwne bo po co to robisz ? albo jesteś zwykłym jełopem który się nudzi i chce się poczuć ważny przez 5 minut. ciekawe która opcja ?
Nie bylo gruchania .Mojej skradli rower.Popsuli jej nastroj.No i nie gruchnelo. Jak mozna w ogole takich cwiklakow jak tego tluka brac na polpowaznie. Wg.mnie kurs wyglada przednio. Paru leszczo-cwaniakow probuje cos krecic inic...z tego nie wychodzi. Ludzie patrza na AT tak gdzies wokol 250 jest opor ,a wiec beda czekali ,wszystkie wskazniki pokazuja dalej mocne kupuj. Jedno moze troche potrzasc.Tabuny naiwniakow ,ktore obkupily sie na NC (i nie tylko) w BioCoronaWydmuchy i gdy dotrze do nich,ze ich wydmuchano bedzie tratowanie siebie i innych ,czego pewien przedsmak widzimy dzisiaj.
Najbardziej mnie bawi gdy na paskach PAP oglaszaja Futures w USA spadaja. Klika sie w Bloomberga a tam o.15%,O.4.% przed otwarciem a po otwarciu juz po spadkach. Slowo "minimalnie" spadaja nie przychodzi im do glowy. Ja tam jestem odprezony. Corona dziala (cynicznie czy nie ) tez na korzysc DW.
No i prosze nasi specjalisci oglosili spadki w usa a Nasdaq zamknal sie na najwyzszym poziomie w historii.
W ogole mam wrazenie,ze pismaki i anali szlag trafia,ze ulica ich ograla.Hossa hula a TFI nic nie zarobily bo hurtowo kupowalo banki.Gessler ze Stooq tez jakos ciagle wyszukuje wykresy obwieszczajace koniec tego i siamtego a tu nic.Zawodowcy staraja sie zrobic besse na calym gpw ,zeby przebudowac portfele.
Dnia 2020-08-05 o godz. 15:48 ~MateuszNC napisał(a): > Jesli prawda jest informacja od jednego z czlonkow zarzadu, to lepiej kupic dzis bo juteo pare minut po 9 ma gruchnac wiadomosc, i kurs szacowany na plus 15%od razu. Wole sie podzielic bo karma wraca a zawsze lepiej zarobic z kims niz samemu.