• The Dust Autor: ~Boster [31.0.33.*]
    Warto zainwestować, kapitalizacja jedynie 25mln i umowa z Jackiem Piekara na gre na miare Wiedzmina! A po drodze 10 symulatorow*
  • Re: The Dust Autor: ~fed [82.177.145.*]
    Kiedyś miałem te akcje, dały troche zarobić, ale zrezygnowałem całkowicie po tym jak dowiedziałem się, jakim prostakiem jest Piekara i jak prymitywne ma poglądy. Nie chcę mieć nic wspólnego z nim, nie kupię akcji Dust mimo, że pewnie osiągnie sukces komercyjny. Na giełdzie jest jednak tyle spółek, że mam komfort odrzucania tych, które współpracują z takimi ludźmi jak Piekara.
  • Re: The Dust Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.17.*]
    Fakt ze naganiacie na wydmuszkę bez jednej wydanej gry samo w sobie świadczy o bezsilności i braku nowego kapitału. Człowieku patrz 4mass, Soft, hemp, hurtimex i wiele innych które robią po 30-45% na sesję. To Varsav może więcej urosnąć jak puszcza Ovid i będzie po 10 zeta A wyniki za 2 kw będzie lepszy r-r skokowo za same transakcję z akcji Ovid
  • Re: The Dust Autor: ~TheChwast [94.254.220.*]
    THD to największy muł gamedev. Banda nieudaczników udaje ze robi gry. Znam temat od podszewki i odradzam. Samo zachowanie kursu podczas hossy powinno dawać do myślenia.
  • Re: The Dust Autor: -1234- [37.120.156.*]
    Dnia 2020-08-05 o godz. 18:56 ~TheChwast napisał(a):
    > THD to największy muł gamedev. Banda nieudaczników udaje ze robi gry. Znam temat od podszewki i odradzam. Samo zachowanie kursu podczas hossy powinno dawać do myślenia.

@thechwast

Możesz napisać więcej ? To bardzo interesujące. Na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski ? ZTCP prezes TheDust udzielał się na konferencjach z wykładem jak robić gry na podstawie książek. Myślisz, że spieprzą tak piękny temat?
[x]
VARSAV -2,14% 0,46 2026-07-01 11:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.