Skoro czytacie to forum, to należycie do nielicznej grupy inwestorów, która ma szansę obkupić się jeszcze na tych poziomach. Pozostali będą kupować po wynikach, tylko że wówczas wy jyz będziecie 50 proc do przodu!
Według oficjalnych info to chyba koniec sierpnia. Ale faktycznie lubili zawsze zmieniać termin. Osobiście nie wiem czy nie zmieni się narracja w tej chwili wewnątrz firmy ku podkręcania wyników do góry. Gdyby dogadali jakiś fundusz to 3 zł może bardzo szybko zawitać.
Dnia 2020-08-05 o godz. 21:08 ~Ja napisał(a): > Według oficjalnych info to chyba koniec sierpnia. Ale faktycznie lubili zawsze zmieniać termin. Osobiście nie wiem czy nie zmieni się narracja w tej chwili wewnątrz firmy ku podkręcania wyników do góry. Gdyby dogadali jakiś fundusz to 3 zł może bardzo szybko zawitać.
tu nawet malutka spółdzielnia mogłaby zrobić cenę na 4-5 zł szybko tyle , że z dziadami ("rodzicami") nikt gadać nawet nie chce
cudowna metamorfoza spółki i mega wyniki? mało prawdopodobne
To jest spółka która ma tyle gotówki co jej kapitalizacja. Dodatkowo robi chłodnictwo które jest potrzebne medycynie i przechowywaniu towarów w pandemii. Spółka ma 100
Czytał któryś z szacownych inwestorów sprawozdanie z działności zarządu kwidzyna za 2019r??? Wydali na modrnixację linii produkcyjnych ok 13 mln zł, w tym super wydajny tunel do mrożenia. Kapitalizacja tej spółki to nieporozumienie, nawet kalkulując ryzyko związane z właścicielami. JS