Raport nie powinien mieć większego znaczenia
na etapie wdrażania produktu PREGNABIT.
Jednak przyzwoity wyniesie notowania na ponad 2 a może nawet na 3PLN.
Tym czasem na kursie tragedia.
Dnia 2020-08-14 o godz. 10:40 ~majonez napisał(a): > Raport nie powinien mieć większego znaczenia > > na etapie wdrażania produktu PREGNABIT. > > Jednak przyzwoity wyniesie notowania na ponad 2 a może nawet na 3PLN. > > Tym czasem na kursie tragedia. > >
Ja się z tym zgadzam, ale jestem ciekawa jaki będzie. Ja chcę widzieć kolejne sprzedane urządzenia. Mniej albo więcej, kto to wie... Byle była nowa sprzedaż. Jak już urządzenia są w placówkach, to są przychody z ich użytkowania nie na dzień, miesiąc, tylko stałe, coś na kształt abonamentów.
Nie muszę widzieć fajerwerków, tylko wizję, że osiągniemy break even i wtedy spię bezpiecznie z akcjami i czekam....
Czekam aż w jakimś kraju zaskoczy. Aż jakiś model się sprawdzi i ruszy. Aż FDA wyda decyzję.
Nie czekam aż zrobią produkt. Aż opatentują. Nie mam obaw, że FDA go odrzuci. Oni to już mają i działa. Jak będzie break even, nie będzie emisji.
A wtedy, pewnego pięknego dnia po udanym raporcie, albo decyzji, albo propozycji przejęcia, po dużej umowie o dystrybucję, kto to wie..:)
Ani 1 PLN, ani 3 PLN, ani 10 PLN nie ma dla mnie znaczenia.
> > Ja się z tym zgadzam, ale jestem ciekawa jaki będzie. Ja chcę widzieć kolejne sprzedane urządzenia. Mniej albo więcej, kto to wie... > Byle była nowa sprzedaż. Jak już urządzenia są w placówkach, to są przychody z ich użytkowania nie na dzień, miesiąc, tylko stałe, coś na kształt abonamentów. >
Niestety słabo. Czy to przez covid , czy nie, nie wiadomo. Nadzieja w modelu B2C. A tymczasem niestety emisja i kolejne miesiące czekania....
> > Niestety słabo. Czy to przez covid , czy nie, nie wiadomo. Nadzieja w modelu B2C. > A tymczasem niestety emisja i kolejne miesiące czekania....
Przychody -52%, potrzebne środki do pracy nad pregnabit pro do IV kwartału, prognozowana rewizja (utrata wartości) zapasów i właściwie tylko Balaton może uratować sytuację, bo przecież nie zrobią emisji z prawami poboru... Lepiej żeby szybko wyjaśnili temat z audytorem:(
>i właściwie tylko Balaton może uratować sytuację, bo przecież nie zrobią emisji z prawami poboru... > Lepiej żeby szybko wyjaśnili temat z audytorem:(
No to już wiemy, że Balaton nie ma ochoty tej sytuacji ratować... Smutne:(