• Zasłużone wybicie:) Autor: ~leszcz [31.178.134.*]
    Hej, wreszcie wyczekane wybicie! Same dobre informacje, nie mogło to nie zostać bez echa. Ta spółka ma naprawdę pomysł na siebie, konkretne osoby w zarządach i akcjonariacie. Do tego znaczna kasa na rozwój i brak zobowiązań. Jestem pewien że to dopiero początek wyjątkowej przygody:)

• Re: Zasłużone wybicie:) Autor: ~Jarko [37.47.219.*]
    Jaki zasięg obstawiasz drogi kolego?
  • Re: Zasłużone wybicie:) Autor: ~leszcz [31.178.134.*]
    Kapitalizacja Ec2 to ok 8 mln. Widząc jak rosną inne spółki na NC, bez fundamentów i dokonań tylko z mglistą wizją "szklanych domów" to tutaj zasięgi mogą być naprawdę kosmiczne. Widać poprawę w relacja inwestorskich, spółka nie obiecuje gruszek na wierzbie, a widać rzetelną prace i zaangażowanie w rozwój. Mi to pasuje:)
  • Re: Zasłużone wybicie:) Autor: ~JJ [95.49.150.*]
    Ja czekam może i do 2 cyfrówki. Jeszcze pół roku temu sprzedawałbym za dzisiejszą cenę. Ale jak widzę ile kapitału weszło na New Connect i jakie śmieci rosną to chyba jednak poczekam ze sprzedażą. Działania zarządu mi się podobają. Skład rady nadzorczej i akcjonariatu też. No i prezes skupiony na biznesie, a nie graniu na giełdzie.
  • Re: Zasłużone wybicie:) Autor: ~leszcz [46.238.242.*]
    Wystarczy ze Ec2 trochę wzrośnie od razu pojawiają się na forum "psy ogrodnika" które straszą sytuacją sprzed 5 lat. Nie napiszą rzetelnie, że nikogo z tamtego zarzadu, RN ani akcjonariatu juz nie ma w spółce, ale co tam: sprzedalem za grosze to chociaż 5 % taniej teraz kupie. Podobnie ze straszeniem e-receptą jednym z największych sukcesów w branży e - zdrowie. Naiwnie liczą na to, że inwestorzy Ec2 to sami idioci. Żal!
[x]
SEDIVIO -0,48% 10,45 2026-03-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.