Oczywiście żartowałem z tym apis i pylon, na LPS jest już wysoko i trzeba się liczyć, że przed kolejnymi info może trochę skorygować. Jak Arko nie jest cierpliwy i tak przeżywa małe straty to mu lepiej radzę żeby sobie w ogóle odpuścił inwestowanie w akcję.
Haha, Maciek tylko się cieszy jak widzi taka leszczynę jak Arko która zaraz w popłochu jak spadnie kolejne 10-20 % będzie oddawała w popłochu ze stratą
~Arko to ja Ci odpowiem, sprzedaj te akcję bo może spadać jeszcze bardziej. Znajdą się chętni którzy odkupią na obecnym poziomie a Ty będziesz spał spokojnie.
Dnia 2020-08-05 o godz. 10:43 ~arko napisał(a): > Swoim naganianiem > Wziąłem wczoraj za 0,92, bo za 89 -90 mi nie wchodziło (mimo ze taka byla cena kursu) i teraz mocny minus
Nie martw się, Ja wczoraj sprzedałam po 0,965 zarabiając dobrze ponad 90 %. Dziś na korekcie chciałam odkupić i porannie omsknęła mi się ręka i zamiast 0,75 wystawiłam 0,85. Ostatecznie zeszło mi za 0,84. Tak więc znowu jestem na pokładzie w komediowy sposób i podzielam Twój ból. Ale jestem przekonana ze za parę dni będziemy zadowoleni.
No dziwię Ci się przy tym poziomie na jakim kupiłeś to bym wyszedł wczoraj z małą stratą i szukał okazji gdzie indziej żeby się odkuć. Trzeba sobie zawsze założyć jakiś poziom straty którą można ponieść chyba, że się wierzy mega w spółkę to i na duże spadki można sobie pozwolić. Teraz to już raczej nie masz wyjścia tylko czekać na wzrosty, uśredniać i zostać z nami na dłuższą chwilę, ale pociesze Cię, myślę, że Co się opłaci.
Właśnie, że napisałem"Sprzedaj że stratą i idź na apis albo pylon tam się szybciej odkujesz i zarobisz" , ale może dobrze, że nie czytasz uważnie bo dzisiaj byś płakał, że Pylon spada a na Apis to nie tak pięknie jak sobie wyobrażałeś bo na innej spółce to w dzień po 50% wykrecales :P
Ja opyliłem po 0.94 i 0.97 ładne pakieciki. 800% zysku :) akumulacja była jeszcze na fixingu. Nie sądziłem że dojedzie prawie do 1zł na samej spekulacji :D nie sądzę aby w najbliższych tygodniach przebiło na trwale ten poziom. Zbyt dużo akcji jest z emisji po 2gr.
W koncu odrabia, ale gdybym nie posluchal naganiaczy, ktorzy mowili ze ostatnia szansa przed odcięciem, to bym kupil na spadkach i teraz bym zarabiał zamaist odrabiać straty