Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Podalem cie golasie do KNF i wyslalem twoj wpis do spolki. Nie wyjdziesz z pierdla
Groźby karalne: zastraszanie, obawa i pogróżki - art. 190 k.k. Art. ... Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Podałem twoje ip na policję i do knf. Nie wyjdziesz z pierdla przez długie lata. Szykuj mydło.
Zgnijesz w pierdlu bankrucie!!! KNF prześwietli wszystkie twoje szemrane transakcje naganiaczu. Sprawdzi ile ludzi oszukałeś i kolejne lata spędzisz w pierdlu :)
Niech przeswietla, moge podac nawet teraz. Nikt nikomu nie zabrania kupowania akcji, ale ty GOLASIE nie masz za co. Za BANKRUTA bekniesz pare ladnych baniek !!
A poniewaz ichnie masz wiec pod cela spedzisz pare ladnych lat.
Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Groźby karalne: zastraszanie, obawa i pogróżki - art. 190 k.k. Art. ... Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Sluchaj ty inteligentny inaczej człowieczku. Skoro jesteś naciągaczem i naganiaczem to ci coś powiem - samo słowo bankrut nic nie znaczy. Musiało by się odnosić bezpośrednio do kogoś/czegoś. Pamiętasz jak pisałeś o żebrających pod kościołem? To podchodzi pod obrazę religii co w naszym kraju jest surowo karane. I właśnie za to bekniesz, także powodzenia :)
Nie ma sensu odpowiadać na posty "biologa". Na tym forum oprócz niego nikogo nie ma. Nie naciągnie nikogo takimi głupimi tekstami.
Przejrzałem sporo jego postów od samego początku i powiem tak, jako że jestem prawnikiem można mu postawić 4 zarzuty, 2 z KC i 2 z KK. W razie czego ,,Pan" pisz do mnie na PW to zrobię pozew zbiorowy i go udupią.
Pozdrawiam
Daję ~Biolog [80.111.34.*] 2 godziny na oficjalne przeprosiny. Po tym czasie zaczynamy zabawę. I fakt na tym forum nikogo nie ma, nie nabijajmy mu już postów. Pozdrawiam Prawnika
Bankrut nie odnosiło się do żadnej spółki. I po sprawie. KNF mogło by zaeragować jakbym napisał "dana spółka xxx okrada pracowników" Ale co ty możesz wiedzieć o prawie, jesteś tylko zwykłym naganiaczem.
Dostaniesz 4 pozwy ( w tym odnoszący się do obrazy kościoła). Zostało ci niewiele czasu na przeprosiny.
Dobrze piszesz. Jeżeli w poście nie ma pełnej nazwy podmiotu to nie odnosi się do niego. Nie odpisuje na posty "biologa" bo to internetowy trol.
Pozdrawiam Pana