Czy to już dziś ten balon pęknie? Kurs napompowany przez ludzi z facebookowej grupki, bez fundamentów, bez żadnego info... Tylko ubranych naiwniaków będzie żal, że uwierzyli.
Dzięki tej grupce spadłem z haka i jeszcze zarobiłem , teraz kijem 5 metrów nie tykam :P Pozdro dla starych akcjonariuszy , uważajcie by dalej nie zawisnąć bo to może być ostatnia akcja.
Balon jest już teraz bo akcje rosną "pod nic". Zero fundamentów, zero ESPI, zero konkretnych prognoz optymistycznych. Typowa wydmuszka spekulacyjna. Zarobiłem tu sobie 80% w 3 dni w zeszłym tygodniu, a teraz obserwuję z ciekawością kiedy to pierdzielnie i wróci do 10 groszy. Ale zawsze jest te 5%, że rzeczywiście coś się wydarzy i nie skończy się hukiem i skowytem ubranej ulicy.
Jeśli dla ciebie komunikaty to maximum możliwości analizy i wyciągania wniosków, to nawet lepiej że już z nami nie jesteś, nie będzie miał kto sypać bez sensu po następnych wzrostach.
Chętnie poznam jakieś sensowne przesłanki za dalszymi wzrostami. Pytałem tu już wcześniej i nikt nie potrafił nic sensownego podać poza fantazjami bez oparcia w faktach.
Ciekaw jestem ile starych wisielców zamiast sprzedać to dokupili i wiszą jeszcze wyżej ,a są tacy 100 % Gratulacje i powodzenia takim życzę w dalszych wzrostach hihihih :P
Ja tylko czekam , a czy się doczekam? Tutaj przez dwa lata dużo widziałem i nigdy nie mów nigdy. Gniota sprzedałem z dobrym zarobkiem po około dwóch latach na haku, więc nie mów mi że nie będzie 5 groni.
Dziwne pytanie stawiasz kiedy 5 groni. A co ja Bogiem jestem żebym wiedział ? Napisałem że więcej za tego gniota nie dam jak 5-8 groni , a czy tyle będzie to mnie nie obchodzi zbytnio i nie wiem :)
Re: balon pęknie Autor: ~daydreamer [89.228.187.*]2020-08-18 11:48 BAAALUUUUN PĘKŁ ! Czekam na 5 groni :) ustaw się w kolejce po 5 gr będziesz 2 bo 1 jest zajęte od roku.