Tutaj trzeba czekać na dobre informacje, na razie brakuje paliwa na wzrosty, ale tez spadki nie sa jakies mega kosmiczne.Tutaj mozna sobie troche pokołować, ale myślę, że w najblizszym czasie ruszy, ja trzymam od jakiegos czasu i jestem dobrej mysli.
Problemem jest tylko to ze sypia akcjami i blokuja wzrosty, jak ulica zobaczy info z maskami to nawet sypanie tego nie zablokuje.
Zastanawia mnie fakt czy zarząd robi to celowo nie udostępniając nic i trzymaniem wszyskiego w tajemnicy niech bierze przykład z 4mass spółka wydmuszka a co robi samymi informacjami z espi... moja najgorsza spółka jak do tej pory .. masakra jakaś
Jakby było wszystko umówione i przejmowałby te akcje ktoś inny niż ulica to dogadaliby ilość akcji, cenę i zrobili pakietówkę. Może i Luma by tak chciała ale widać nie było chętnych więc wyprzedają po trochu ulicy i tyle.
Hm, zobaczymy. Może niekoniecznie bo początek dzisiaj był bez podbitki. Tyle, że popytu teraz nie będzie tak z niczego bo wszyscy myślą, że jak trochę urośnie to Luna sypnie i schłodzi temat zarobku a jest przecież tyle innych spółek, że wcale się nie dziwię, że ludzie nie zechcą kupować od Luny. Chcą sprzedaż to niech sypią niżej i po 2-3 zeta można odbierać jeżeli inwestycja na dłużej.
ty gadasz sam ze soba? :) oni sobie tam moze przewalaja ale przy okazji leszcz oddaje akcje, nie rozumiem co tam dziwnego w tym. zeby leszcz sypal to musi widziec ze ktos sypie....