• Watpliwości Autor: ~Zagubiona [37.47.26.*]
    Hej!

Kupiłam kiedys to dziadostwo tak jak Wy. Czasu nie cofne. Strata 65% Czy myslicie ze ta firma ma jakiekolwiek szanse odbicia? Chociaż do 1zl? Czy lepiej dac sobie spokoj i przestwc czekac. Czekam juz 5 lat - ile jeszcze?

Smutek mnie zalewa.
    Co myslicie o tym?
    Wy czekacie?
  • Re: Watpliwości Autor: ~Real [91.223.241.*]
    Smutek mnie zalewa.

Żal mi się Ciebie zrobiło no to Ci coś skrobnę, może następne 5 lat na haku Cię tu czeka....., powinnaś przestudiować zasady (ale najlepiej samemu obserwować) jakie rządzą na parkiecie i wtedy decydować czy w to wchodzisz ....bo inaczej giniesz to jest dżungla a na CFI dżungla do kwadratu nad CFI kiedyś wisiał "niby" dług a teraz "wiszą" miliardy akcji które cwaniaki z zarządu maja nadzieję kiedyś wrzucić na rynek i stać się miliarderami ale rynek o tym wie i nie chce się w te sieci złapać ... wnioski proszę wyciągać samodzielnie.
  • Re: Watpliwości Autor: ~Jarek [88.156.131.*]
    Witam. Jestem w podobnej sytuacji....
  • Re: Watpliwości Autor: ~paka [95.174.57.*]
    Ja to upłynniłem po 28groni nie najlepiej ale też miałem tego trochę 150k i nie żałuje odrobiłem strate z nawiązką a była bo średnia 55groni mamy wirusowa hosse i skorzystałem ale wiadomo co tu będzie ???? za 1rok może to wy będziecie się ze mnie śmiać dziś mam ulgę że pozbyłem sie gniota
[x]
CFI 2,50% 0,16 2025-11-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.