• Czyżby January umoczył?? Autor: ~alenumer [77.65.39.*]
    jw
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Ja [89.64.60.*]
    Tu będą wzrosty i to duże ale za jakieś 5-6 miesięcy dopiero .... trzeba cierpliwości niestety ....
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Rome [37.225.18.*]
    Wychodzi. Jak z jwa. Dodaj jeszcze tlt choc tam duzo taniutkich akcji sobie drukuje.
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Ja [89.64.60.*]
    Wychodzi ? Pokaz skąd to info ?? Jeżeli nie masz potwierdzonej informacji nie kłam ludzi
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    ręce opadają! ktoś kiedyś koleś dobierze ci się do d..py za to fałszywe info!!!
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~benzik [89.187.226.*]
    rome TY trollu
    ganiasz po spółkach i siejesz
    zament
    Pan J niewchodził po w czerwcu zeby w sierpniu wyjsc
    pomysl troche od tego głowa nie boli chłopie
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Rychu [89.64.61.*]
    Właśnie. January Ciszewski widnieje w raporcie za 2 kwartał. Ktoś się orientuje czy te dane są aktualne, bo próbuje znaleźć
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~pk [5.174.139.*]
    Dnia 2020-08-15 o godz. 11:44 ~Rychu napisał(a):
    > Właśnie. January Ciszewski widnieje w raporcie za 2 kwartał. Ktoś się orientuje czy te dane są aktualne, bo próbuje znaleźć

Z raportu:
    „W dniu 01 czerwca 2020 r. Emitent zawarł Umowę inwestycyjną z Panem Januarym Ciszewskim jako Inwestorem, w celu potencjalnej inwestycji Inwestora w Aforti Holding S.A., polegającej na objęciu przez Inwestora akcji Spółki z nowej emisji serii K, w podwyższonym kapitale zakładowym Spółki w ilości do 800.000 sztuk za cenę emisyjną 45,00 zł za jedną akcję w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy oraz wprowadzenia akcji serii K do obrotu giełdowego w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.”
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~pk [5.174.139.*]
    Dnia 2020-08-15 o godz. 16:51 ~pk napisał(a):
    > Dnia 2020-08-15 o godz. 11:44 ~Rychu napisał(a):
    > > Właśnie. January Ciszewski widnieje w raporcie za 2 kwartał. Ktoś się orientuje czy te dane są aktualne, bo próbuje znaleźć
    >
    > Z raportu:
    > „W dniu 01 czerwca 2020 r. Emitent zawarł Umowę inwestycyjną z Panem Januarym Ciszewskim jako Inwestorem, w celu potencjalnej inwestycji Inwestora w Aforti Holding S.A., polegającej na objęciu przez Inwestora akcji Spółki z nowej emisji serii K, w podwyższonym kapitale zakładowym Spółki w ilości do 800.000 sztuk za cenę emisyjną 45,00 zł za jedną akcję w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy oraz wprowadzenia akcji serii K do obrotu giełdowego w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.”

Z ostatniego czatu z JC 14.08.2020 :
    „Andrzej 13:21 
    Czy spółki takie jak Aforti Holding, Varsav, KBJ trafią do struktur JR Holding?

linkJanuary Ciszewski 13:21 Decyzja jeszcze nie podjęta.”

Czyli wszystko jest aktualne, a jak temat się potoczy ???
    Pewnie wszystko zależy od tego jak temat giełdy londyńskiej będzie się rozwijał...chciaz tutaj jest inwestycja prywat na Pana JC,
    a to też inna bajka, na czacie też było o tym:

Gerard - Anonim 12:45 
    Panie Prezesie, po co prywatnie inwestuje Pan w spółki typu KBJ, Aforti. Czy nie lepiej skoncentrować się na budowaniu wartości JR Holding? Jako akcjonariusz wolałbym aby Pan skupił się Pan w 100% na JRH i nie inwestował prywatnie.

linkJanuary Ciszewski 12:45 Moje odpowiednie zaangażowanie w rozwój JR HOLDING potwierdzają rekordowe wyniki finansowe w drugim kwartale 2020 r. Moje prywatne inwestycje to moja prywatna sprawa :)

• Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~Rychu [89.64.61.*]
    Dzięki za rozwinięcie tematu. Pozdrawiam
  • Re: Czyżby January umoczył?? Autor: ~benzik [89.187.226.*]

ładnie chłopa zgasił
    moja [rywatna sprawa
    a leszcze sprzedaja po 10zł czy jeszcze nizej
    a póznie beda oddkupywac po 50zł
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe