Dnia 2020-08-15 o godz. 16:51 ~pk napisał(a):
> Dnia 2020-08-15 o godz. 11:44 ~Rychu napisał(a):
> > Właśnie. January Ciszewski widnieje w raporcie za 2 kwartał. Ktoś się orientuje czy te dane są aktualne, bo próbuje znaleźć
>
> Z raportu:
> „W dniu 01 czerwca 2020 r. Emitent zawarł Umowę inwestycyjną z Panem Januarym Ciszewskim jako Inwestorem, w celu potencjalnej inwestycji Inwestora w Aforti Holding S.A., polegającej na objęciu przez Inwestora akcji Spółki z nowej emisji serii K, w podwyższonym kapitale zakładowym Spółki w ilości do 800.000 sztuk za cenę emisyjną 45,00 zł za jedną akcję w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy oraz wprowadzenia akcji serii K do obrotu giełdowego w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.”
Z ostatniego czatu z JC 14.08.2020 :
„Andrzej 13:21
Czy spółki takie jak Aforti Holding, Varsav, KBJ trafią do struktur JR Holding?
linkJanuary Ciszewski 13:21 Decyzja jeszcze nie podjęta.”
Czyli wszystko jest aktualne, a jak temat się potoczy ???
Pewnie wszystko zależy od tego jak temat giełdy londyńskiej będzie się rozwijał...chciaz tutaj jest inwestycja prywat na Pana JC,
a to też inna bajka, na czacie też było o tym:
Gerard - Anonim 12:45
Panie Prezesie, po co prywatnie inwestuje Pan w spółki typu KBJ, Aforti. Czy nie lepiej skoncentrować się na budowaniu wartości JR Holding? Jako akcjonariusz wolałbym aby Pan skupił się Pan w 100% na JRH i nie inwestował prywatnie.
linkJanuary Ciszewski 12:45 Moje odpowiednie zaangażowanie w rozwój JR HOLDING potwierdzają rekordowe wyniki finansowe w drugim kwartale 2020 r. Moje prywatne inwestycje to moja prywatna sprawa :)