Wtopilem na xtb, wtopilem na pcc, wtopilem na borucie...prosze Was, realnie jak wloze 10tys co mi zostalo odrobie drugie 10tys? Czytam polman tu polman tam a kurs wisi...wejsc? Reqlnie moze byc 3zl za np 3 miesiace? Pomozcie
Jak nie sprzedałeś to nic nie wtopiłeś. Trzymam Polmana i mam wrażenie, że to po prostu spółka, która będzie stopniowo zyskiwać na wartości. O co mi chodzi? Tutaj chyba nie będzie ogromnego wystrzału z dnia na dzień, ale w kilka miesięcy może mieć 2,5.
Drogi Kolego Nie myl giełdy z kasynem. Inwestowanie to długoterminowy oraz ryzykowny proces, spekulacja to dla początkujących często zgubna praktyka. Polman to spółka dla wytrwałych koneserów giełdowych i jeśli myślisz zarobić 100 % w miesiąc to jest to bardzo ryzykowne, ale na giełdzie nigdy nic nie wiadomo. Szukaj spółki o mocnych fundamentach oraz w trendzie wzrostowym lub przed wybiciem.Przyjrzyj się np. IZOSTALOWI, jest w konsolidacji przed mocnym wybiciem, jednak nie wiadomo kiedy ruszy, ale dobrze poczytaj, przemyśl i pamiętaj na giełdzie wygrywają cierpliwi oraz bierz pod uwagę wszystkie ryzyka, a jeśli są to Twoje ostatnie pieniądze to radziłbym je zabrać i odejść z pokorą, aby nie narobić sobie większych problemów w życiu.
Gdybyś wczoraj ustawił się z kupnem na chociażby 1.40 to zajalbys ładną pozycję na POLMAN-NC. Patrząc na wczorajsze zebranie akcji i czyszczenie SL, ciężko będzie dokupić poniżej 1.45, bo raczej gruby nie pozwoli odkupić tanio tym, którym wyczyścił SL.
To jak ty to zrobiłeś???? Xtb odbije ma bardzo wyniki nie ma co się bać, Boruta się rozkręci trzeba poczekać..... Obejrzyj sobie wykresy to zobaczysz jak porusza się kurs w okresie np roku.... Pod wyniki góra, potem realizacja zysków i dół, potem odreagowanie i czasem boczniak i znowu powoli do góry... Jak spółka taka jak xtb może nie dać zarobić... Porównaj wyniki rok do roku....