• Wtopilem Autor: ~Jedrzej [178.235.191.*]
    Wtopilem na xtb, wtopilem na pcc, wtopilem na borucie...prosze Was, realnie jak wloze 10tys co mi zostalo odrobie drugie 10tys? Czytam polman tu polman tam a kurs wisi...wejsc? Reqlnie moze byc 3zl za np 3 miesiace? Pomozcie
  • Re: Wtopilem Autor: ~Werder [5.173.251.*]
    Tak realnie patrząc może być 3 zł czy więcej to nie wiem
  • Re: Wtopilem Autor: ~Ania [85.193.254.*]
    Jak nie sprzedałeś to nic nie wtopiłeś. Trzymam Polmana i mam wrażenie, że to po prostu spółka, która będzie stopniowo zyskiwać na wartości. O co mi chodzi? Tutaj chyba nie będzie ogromnego wystrzału z dnia na dzień, ale w kilka miesięcy może mieć 2,5.
  • Re: Wtopilem Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.234.*]
    Drogi Kolego
    Nie myl giełdy z kasynem. Inwestowanie to długoterminowy oraz ryzykowny proces, spekulacja to dla początkujących często zgubna praktyka.
    Polman to spółka dla wytrwałych koneserów giełdowych i jeśli myślisz zarobić 100 % w miesiąc to jest to bardzo ryzykowne, ale na giełdzie nigdy nic nie wiadomo. Szukaj spółki o mocnych fundamentach oraz w trendzie wzrostowym lub przed wybiciem.Przyjrzyj się np. IZOSTALOWI, jest w konsolidacji przed mocnym wybiciem, jednak nie wiadomo kiedy ruszy, ale dobrze poczytaj, przemyśl i pamiętaj na giełdzie wygrywają cierpliwi oraz bierz pod uwagę wszystkie ryzyka, a jeśli są to Twoje ostatnie pieniądze to radziłbym je zabrać i odejść z pokorą, aby nie narobić sobie większych problemów w życiu.
  • Re: Wtopilem Autor: ~Inwestorka [31.1.221.*]
    Nie wysyłaj biedaka na izostal bo osiwieje do czasu odbicia izostalu.... Miej serce
  • Re: Wtopilem Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.234.*]
    Właśnie ruszamy na IZOSTALU, jest jeszcze pora aby złapać dobre miejsce w pociągu, ale nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie włączy awaryjnego hamowania :)
  • Re: Wtopilem Autor: ~Alldom [37.248.211.*]
    Gdybyś wczoraj ustawił się z kupnem na chociażby 1.40 to zajalbys ładną pozycję na POLMAN-NC. Patrząc na wczorajsze zebranie akcji i czyszczenie SL, ciężko będzie dokupić poniżej 1.45, bo raczej gruby nie pozwoli odkupić tanio tym, którym wyczyścił SL.
  • Re: Wtopilem Autor: ~Marta [31.1.221.*]
    To jak ty to zrobiłeś???? Xtb odbije ma bardzo wyniki nie ma co się bać, Boruta się rozkręci trzeba poczekać..... Obejrzyj sobie wykresy to zobaczysz jak porusza się kurs w okresie np roku.... Pod wyniki góra, potem realizacja zysków i dół, potem odreagowanie i czasem boczniak i znowu powoli do góry... Jak spółka taka jak xtb może nie dać zarobić... Porównaj wyniki rok do roku....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
POLMAN 0,00% 0,43 2026-03-25 10:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.