Omka Mateusz przestańcie siebie i innych oszukiwać czas przejrzeć na oczy i powiedzieć sobie prawdę. Badziew i tyle co by się nie działo jestem tu bardzo długo i myśle ze to koniec wy też przestańcie marzyć pozdrawiam
Nic nie będzie. Podane projekty bez konkretnych danych. Niby ma spadać z racji podania terminu WZA ? Po co pisać kolejne głupoty,że ktoś jest dłużej na spółce, to wie więcej? Leczyć się
Różnica między nami jest taka, że jak uważam, że coś jest badziewiem, to w to nawet nie wchodzę, a tym bardziej nie udzielam się na wątkach takich spółek bo szkoda mi czasu.
Oddaj ja wezmę z rana nawet za 0,90 :)
Ostatnio miało rosnąć pod walne, teraz spadać ? Nic z tego nie rozumiem, ale skoro ma być promocja, to trzeba być gotowym. Przypominam: w planach jest główny parkiet w ciągu 2 lat, a na głównym to i fundusz wejdzie. Wiecie o co chodzi. Pozdrawiam cierpliwych
Jakie są przesłanki za spadkami poza zniecierpliwieniem i mieszanymi nastrojami na szerokim? Żadne! Jakie są przesłanki za wzrostami?: - Zbierające nagrody PayUkraine i SPOKO z olbrzymimi perspektywami rozwoju, dużym potencjalnym zyskiem przy niskich kosztach stałych.Pracuję ze szwedami i hindusami, znam temat od kuchni i tak jak prezio wspomniał - potencjalna ilość klientów jest olbrzymia a PayUkraine pokazało, że są w stanie zrobić ponad 100tys klientów w zaledwie kilka miesięcy... i to samych Ukrainców! Hindusów jest znacznzie więcej ;). - Nowy produkt z przelewami i na stole dopinana umowa z globalnym telekomem i to zapewne pierwsza z wielu w przyszłości, Poprzednio też podpisali z Orange i Visa a nie z Januszem z garażu. - Bingolotto z opcjami i licencjami na sprzedaż do innych krajów, - Wejście funda i wielu inwestorów z akcjami w kontrakcie po cenach ponaad 2x wyższej niż obecnie, - Potencjalny skup akcji pod umorzenie, - Jedno z najbardziej kluczowych - Przejście na rynek główny w perspektywie 2 lat - i pod to umowy z biegłym, zmiana jakości raportów i transparentność w umowach a po przejściu na główny te śmieszne grosze, o które tak walczycie i skomlecie przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie. - Do tego wiele drobnicy i umów z partnerami, o których publikowali w raportach.
Nie chcesz, nie kupuj! Masz akcje i się niecierpliwisz? Sprzedaj i olej temat... ale nie gadajcie głupot bo na tej konkretnej spółce to wyjątkowo żałosne. Pozdrawiam i bijcie się o akcje dalej.
Trochę czasu tu jestem. Omka miał się wycofać z pisania,a pisze, owszem pełnym wiarygodnym tekstem,ale ciągle to samo. Póki co, wiadomo wszystko o planach, nie wiadomo o danych szczegółowych. Zarządy potrafią zaskoczyć negatywnie. Wejście na rynek równoległy to najszybsza możliwa decyzja, wyżej rynek główny za wysokie progi. Trzeba czekać na WZA i decyzje Zarządu na temat ceny subskrycji
Ciężko czytać te 'specyficzne' wpisy nie komentując, natomiast dziwne by było gdybym pisał co chwilę 'coś innego':).
Nie zgodzę się, że nic się nie zmieniało ( 'to samo') bo w rocznym zaskoczyli nas pozytywnie a co do planów mamy znacznie więcej niż zakładaliśmy np pół roku temu. Poza tym co zarząd miałby więcej zrobić niż konsekwentnie realizować strategię i wpływać przez to na wzrost wartości spółki? Nie rozumiem jakich 'fajerwerków' można oczekiwać. Nie zmienia to faktu, że realizujemy cele i czekamy na raport, walne itd. Nie zamierzam nikogo namawiać na rajdy i pisać o 5zł w tym tygodniu... ale nie zawracajmy kijem wisły bo fakty mówią same za siebie.
nie chce mi się czytać waszych wypocin, ja tam cieszę się że zmiany trendu bo trochę sprzedałem i czekam na 70 gr a może nawet taniej. ktoś tutaj pisałz że będzie kupował po 90 gr? nie wiem jak to nazwać aby nie urazić, ale ma dziwne podejście skoro ruch na papierze jest jaki jest a on zamiast brać po 80 gr to czeka na 90.
Dziwi cię to, bo może masz taką biedronkowo-lidlową Mentalność. Codziennie niskie ceny. Rosyjscy oligarchowie czy saudyjscy szejkowie prześcigają się w tym kto kupi drożej, bo to odzwierciedla ich statut społeczny. Pomyśl o tym i nie wyciągaj pochopnych wniosków. Są też tacy, którzy wierzą w AT i dopiero po wybiciu odpowiednich poziomów zaczynają skup akcji. Może to właśnie poziom 90gr ?
heh.. śmieszne. jeżeli chodzi o ceny whisky czy też zakupy oligarchow i innych to kiepskie porównanie, ponieważ to jest giełda i to do tego Polska. A akcje tej spółki nie są ekskluzywnym towarem. ma razie nie widzimy dochodów, nie ma ich w raporcie, cały czas powtarzanie kupować bo tanio, ale po co? jak pokaże zysk to i tak się kupi tanio, więc warto czekać a jak widzimy ruchu na papierze nie ma i mamy czas. wielu sprzeda że strata lub z małym zyskiem, ponieważ chce iść na inne spółki które mogę dac zysk w ciągu tygodnia. ja tam przy tych obrotach w wasze wykresy nie wierzę bo to bez sensu i oszukiwanje innych i samych siebie.
Paweł. Z tego co pamiętam to jesteś nauczycielem matematyki w jednej ze szkół, a nawet jeśli nie jesteś, to przychody spoko łatwo sobie policzyć 100.000 x 6,99. Wielu Ukraińców rozlicza się tygodniowkami wiec cała ta kwotę można przemnożyć X4. Plus inne produkty. Do końca roku powinno być około 300.000 użytkowników. Z moich wyliczeń oczywiście
Nie wiem czy to akurat dobry przykład pasujący do tego wątku ale posłuchajcie,znajomy prowadzi sklep z sanitariami miał 50 sztuk kabin prysznicowych prosto z chin, wysoka jakość wystawił je po 490zł ,w 2 tygodnie sprzedał 6sztuk ale jak podniósł cenę na 900 zł ,sprzedał resztę w miesiąc.Ot takie moje przemyślenia Pozdrawiam wytrwałych
Świetnym przykładem tego jest Chivas Regal – szkocka whisky której sprzedaż była słaba i dopiero po dwukrotnym podniesieniu ceny zaczęła być popularna.
No i co z tym sygnałem zakupy, jakie dalsze ruchy przewidujecie. Chyba jedna z ostatnich spółek gdzie jeszcze nie zaatakował popyt. Może czas najwyższy szarpnąć tematem.