• O co gramy !!! Autor: ~Westerchold [88.156.43.*]
    Jęsli wiecie jaki mariaż ma MDI z R power i jak bedą szybko mijały liczby przy kolejnej realizacji kontraktów 7 ,8,9.......... to znaczy ze znależliżcie własciwą spólke.

O co gramy !!!
    o to
    https://www.gramwzielone.pl/energia-sloneczna/103158/najwieksza-transakcja-na-polskim-rynku-fotowoltaiki

do tego dorzućmy nowe postaci w spółce

powodzenia w mijanych przystankach....
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~Ggolas [178.43.134.*]
    Poważna grupa, poważna kasa, poważna sprawa.Ten artykuł sporo wyjaśnia dzisiejszą sesję.
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~orzel74 [185.238.206.*]
    I to dopiero początek.
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~XLATNAHAKU [31.0.44.*]
    A gdzie jest zbnkimuiwdymke ? Pamiętam że chłopak był obeznany w temacie i mam nadzieję że jeszcze poprowadzi stadko na chociaż 200zł :))
    Pozdrawiam wszystkich starych i nowych inwestujących w to badziewie zwłaszcza Goolasa :) który jako jedyny się jeszcze udziela ze starych wydymanych inwestorów takich kak ja.
    Jeszcze raz pozdrawiam i zyskow życzę.
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~urlopowicz [89.25.172.*]
    30 zł szybki miniemy

ale bujac też będzie po drodze

jutro pewnie znowu się nie otworzy
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~no [205.201.55.*]
    No tak
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~Westerchold [88.156.43.*]
    akcji mało uwazam ze warto trzymać papier do wysokich poziomów. Informacje są w tej branzy i bedzie sporo komunikatów z noelizacji nowych ustaw. Tu bedzie naprawdę grubo
  • Re: O co gramy !!! Autor: darkmark [83.26.166.*]
    Nie marudź, długo czekałeś, ale jesteś w zysku. Ciesz się, że nie popłynąłeś na Aliorze...:)
  • Re: O co gramy !!! Autor: darkmark [83.26.166.*]
    Mój błąd, nie doczytałem, że kupiłeś po 10 zł, przepraszam.
  • Re: O co gramy !!! Autor: ~orzel74 [37.30.53.*]
    Normalny handel bedzie przy 10 zl i to na tych poziomach okaże się w którą stronę pójdzie wycena.
    Jak poprawią dobrymi infami plus wejdzie nowelizacja ustawy wiatrakowej wtedy bedzie pompowanie.
[x]
MDIENERGIA 0,27% 0,73 2026-03-26 12:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.