• Niebezpieczna apka Autor: ~Anonymous_ups [193.239.144.*]
    Cześć. Dziś przez przypadek wszedłem na czyjeś konto przez tą apke.Troche ponad 25tys wartość portfela. 3 spółki kupione ING Comarch i coś jeszcze. Na koncie nie robiłem żadnych manipulacji. Jak ktoś jest ciekawy czy nie padł "ofiarą" mogę podać numer użytkownika
  • Re: Niebezpieczna apka Autor: ~Mati [83.31.141.*]
    Dlatego lepiej dać sobie spokój z tymi aplikacjami mobilnymi. Bank to zbyt poważna sprawa aby z niego korzystać w zabaweczce jaką jest smartfon. Tylko komputery
  • Re: Niebezpieczna apka Autor: ~asdf [31.0.40.*]
    Głupoty pleciesz, podatność na błędy istnieje zarówno po stronie komputerów jak i telefonów, przy czym śmiem twierdzić, że większa skala zagrożenia i pole do popisu hackerów jest na komputerach niż telefonach. Po prostu developerzy spieprzyli coś w aplikacji, to samo mohlo się zdarzyć na wbie. OPie zamaist wypisywać tutaj, zgłoś błąd na infolinii i niech się temu przyjrzą, dzięki temu naprawia błąd i aplikacja będzie lepsza/bezpieczniejsza
  • Re: Niebezpieczna apka Autor: ~CCCP [79.184.52.*]
    Słusznie prawisz. Ale autor też dobrze robi, pisze, ostrzega. Tak trzeba.
    Ja z kolei na mobil nie jestem i nawet nie będę wgrywał. Jestem "ślepy" i min. 17".
  • Re: Niebezpieczna apka Autor: ~asdf [31.0.40.*]
    Bardzo dobrze, że informuje, ale przede wszystkim błąd powinien zgłosić do obsługi banku, żeby się tym zajęli. Co do 17" też kiedyś tak myślałem, ale z czasem podejście się zmieniło i teraz używam zamiennie apki na telefonie i w przeglądarce na kompie. Przy czym faktycznie sama apka mobile jest mocno ograniczona :/
  • Re: Niebezpieczna apka Autor: ~Mati [83.31.141.*]
    Właśnie, ekran dotykowy jest niepewny. Na kompie wszystko widzisz duży ekran, sterujesz klawiaturą a nie dotykowo
[x]
INGBSK 2,97% 398,50 2026-03-25 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.