Cześć. Dziś przez przypadek wszedłem na czyjeś konto przez tą apke.Troche ponad 25tys wartość portfela. 3 spółki kupione ING Comarch i coś jeszcze. Na koncie nie robiłem żadnych manipulacji. Jak ktoś jest ciekawy czy nie padł "ofiarą" mogę podać numer użytkownika
Dlatego lepiej dać sobie spokój z tymi aplikacjami mobilnymi. Bank to zbyt poważna sprawa aby z niego korzystać w zabaweczce jaką jest smartfon. Tylko komputery
Głupoty pleciesz, podatność na błędy istnieje zarówno po stronie komputerów jak i telefonów, przy czym śmiem twierdzić, że większa skala zagrożenia i pole do popisu hackerów jest na komputerach niż telefonach. Po prostu developerzy spieprzyli coś w aplikacji, to samo mohlo się zdarzyć na wbie. OPie zamaist wypisywać tutaj, zgłoś błąd na infolinii i niech się temu przyjrzą, dzięki temu naprawia błąd i aplikacja będzie lepsza/bezpieczniejsza
Słusznie prawisz. Ale autor też dobrze robi, pisze, ostrzega. Tak trzeba. Ja z kolei na mobil nie jestem i nawet nie będę wgrywał. Jestem "ślepy" i min. 17".
Bardzo dobrze, że informuje, ale przede wszystkim błąd powinien zgłosić do obsługi banku, żeby się tym zajęli. Co do 17" też kiedyś tak myślałem, ale z czasem podejście się zmieniło i teraz używam zamiennie apki na telefonie i w przeglądarce na kompie. Przy czym faktycznie sama apka mobile jest mocno ograniczona :/