Zapewne nie poleci bo strata będzie poniżej oczekiwań, spółki badawcze zazwyczaj lecą na stracie
Dane dostępne, treść uchwał ogłoszonych przez spółkę na walne. 35 mln plus drobne
wiecie co ,takie idio...tyzmy produkowane tasiemcowo czytalem na DataWalk tez. Mnie wiecej przed skokiem o 500%.
Dajcie sobie siana i zajmijcie sie gamingiem .Na biochemia chyba dla was to deczko za wiele.
Słabnie ten kurs, ale po wynikach że strata 35mln i tak się utrzymał (choć dźwiganie kursu na koniec dnia 1 akcją śmieszy) Selvita za to 3 dzień w górę
swiss.... nie znam się na biochemii i szanuję ludzi od których mogę się czegoś nauczyć. Bardzo chętnie poznam Twoje merytoryczne zdanie na temat perespektyw rozwoju Ryvu, pozdrawiam
Ryvu to świetna spółka, ale nie mieszałbym tak z równo błotem wszystkie biotechowe spółki z NC, sam kupowałem Ryvu(Selvitę) na NC po 6-7 PLN i też było wtedy wielu "cwaniaczków z GPW", co twierdziło, że to wydmuszka bez zysków, a okazała się jedną z moich najlepszych inwestycji. Trudno sobie wyobrazić, by Ryvu zaliczyło jeszcze podobny wzrost wartości (+1800%) choć tu wiele jest możliwe