Bardzo chętnie wspomnę Twoje słowa jeśli się coś takiego wydarzy, zostanę małym pakietem "do końca" ale kiszenie nie ma tu mniejszego sensu, raczej kolejny zrzuty spowodują zjazd w okolice 4.5
Aktywowało mi zlecenie stop limit. Sprzedałem na plusie, ale po miesiącach wiszenia na haku na tej spółce, mam jej serdecznie dość i pewnie szybko tu nie wrócę. Może odpali, może nie (większe szanse, że jednak pójdzie w górę po informacji o ateście), trudno ominie mnie to. Zastanawiające jednak, dlaczego Luma wywala akcje, skoro za jakiś czas mogłaby to zrobić drożej.
Cierpliwość to cnota która maja tylko nieliczni, panika nigdzie nie jest wskazana. Wszystkie Spółki przed dobrymi wynikami są dołowane przez spekulantow, później kurs broni się wynikami j tyle
Maseczki ruszyły w kwietniu, umowa z ARM opiewa na maseczki za około 2 mln, a do tego Protektor zobowiązuje sie do zaopatrzenia co miesiąc w kolejne 2 mln maseczek przez kolejne 6 miesięcy czyli do października po 2 mln miesięcznie za same maseczki. Pozdro
jeszcze się ulica nie nauczyła jak ich spekulkanci wyleszczją
jak spolka ma silne podstawy do mocnego wybicia, zasiewaja niepokoj by jak najwiekszy tort od leszczy wyciagnac, a pozniej pompa by ci sami odkupili za 3 razy tyle, pozniej znow chwila zwatpienie, odkupienie i dalej jazda, schemat sie ciagle powiela i ciagle te same bledy leszczyna popelnia,
TRZYMAC I DOKUPYWAC NIE NA ODWROT, zaraz beda naganiac w druga strone bo grubasy wiedza wiecej wczesniej niz ulica o pozytywach!!!!